Cea mai cunoscută meșteră în ii, la Constanța

324
1

Articole de la același autor

Cu ocazia sărbătorii populare a Sânzienelor (Drăgaicei) și promovării "Zilei universale a iei", în zilele de 24 și 25 iunie, Muzeul de Artă Populară o invită la Constanța pe una dintre cele mai cunoscute meștere în ii din zona Breaza - Prahova.

Directorul Muzeului de Artă Populară din Constanța, Maria Magiru, a declarat că Ecaterina Oproiu va prezenta în fața muzeului vestitele ii muntenești brodate cu vechi motive tradiționale și va face demonstrații de lucru. Toți iubitorii tradițiilor sunt așteptați la muzeu să admire frumoasele cămăși românești.

Comunitatea "La Blouse Roumaine" este cea care a inițiat sărbătorirea cămășii tradiționale pe data de 24 iunie. Manifestarea a fost organizată în peste 100 de localități din țară și din lume. În România, este al treilea an consecutiv când este marcată o astfel de zi. 

Comentează știrea

Dana
22 iunie 2015
!!!!

Atât timp cât vei continua să susții în mintea ta imaginea schimbărilor pozitive pe care ți le dorești, acestea vor continua să se petreacă în viața ta. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea "Te-ai născut bogat". Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4636 secunde