Cei 96 de candidați constănțeni la concursul de directori află astăzi dacă au fost admiși

476
Cei 96 de candidați constănțeni la concursul de directori află astăzi dacă au fost admiși - clasa-1643615674.jpg
Astăzi, 31 ianuarie, conform calendarului ediției a doua a concursului pentru funcția de director și director adjunct, urmează a fi afișată lista candidaților admiși la evaluarea dosarelor candidaților înscriși, urmând ca marți, 1 februarie, să fie depuse solicitările de analiză a cauzelor și remedierea eventualelor erori la etapa de înscriere în platforma informatică. Pe 2 și 3 februarie vor fi remediate eventualele erori la etapa de înscriere, urmând ca pe 4 februarie să fie afișată lista finală a candidaților admiși la evaluarea dosarelor.

Reamintim că în județul Constanța, pentru cele 98 de funcții de director și 52 de funcții de director adjunct declarate vacante de Inspectoratul Școlar Județean Constanța au fost depuse 96 de dosare.

Cele mai importante momente ale acestui al doilea concurs sunt proba scrisă, care va avea loc în data de 18 februarie 2022, respectiv proba scrisă pentru candidații care la data de 18 februarie 2022 se află în carantină sau izolare va avea loc în data de 4 martie 2022, precum și proba de interviu, care se va desfășura în data de 17 martie 2022.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3226 secunde