Cele mai nonconformiste scriitoare din România s-au întâlnit cu constănțenii

136

Articole de la același autor

Ziua internațională a poeziei a fost marcată și la Constanța. Patru lansări de carte au avut loc în cadrul aceluiași eveniment, la librăria Cărturești. Cele mai nonconformiste scriitoare din România, Cristina Nemerovschi, Lorena Lupu și Corina Ozon s-au întâlnit cu cititorii de la malul mării.

Cristina Nemerovschi a lansat romanele "Păpușile" și "Cum a ars-o Anghelescu o lună ca scriitor de succes", Lorena Lupu, volumul "Dona Juana", iar Corina Ozon a lansat "Zilele amanților".

Romanul "Păpușile" a fost nominalizat în cadrul Galei Tinerilor Scriitori la ca-tegoria "Tânărul prozator al anului" și s-a clasat în topul celor mai populare romane din 2014, votate de cititorii Bookaholic. De asemenea, a fost cea mai vândută carte a Editurii Herg Benet la Gaudeamus 2014 și unul dintre bestseller-urile editurii pe anul trecut. Este o poveste despre iubire și moarte și a opta carte a scriitoarei Cristina Nemerovschi. Cea de-a doua carte lansată "Cum a ars-o Anghelescu o lună ca scriitor de succes", este o satiră la adresa lumii literare românești.  

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 28 Ianuarie 2015
Stire din Cultură-Educație : Muzică și poezie  în Club Doors
Joi, 25 Decembrie 2014
Stire din Actual : Scriitor condamnat la moarte!
Pagina a fost generata in 0.534 secunde