Chitaristul trupei Queen va concerta, în premieră, în România

91
Chitaristul trupei Queen va concerta, în premieră, în România - brianmay011-1456753649.jpg

Articole recomandate

Brian May, chitaristul trupei Queen, care va concerta pentru prima dată în România alături de Kerry Ellis, pe 14 martie, la Sala Palatului din București, le transmite fanilor români să se pregătească să vibreze pe ritmul muzicii rock.



"Venim în România. Așteptăm cu nerăbdare să vă facem să vibrați de energia muzicii rock!", spun Brian May și Kerry Ellis într-un clip video adresat fanilor români și publicat pe canalul de pe platforma YouTube al chitaristului.

Brian May, chitaristul trupei Queen, va concerta anul acesta pentru prima dată în România. Primul spectacol al artistului va avea loc peste două săptămâni, pe 14 martie, la Sala Palatului din București, fiind vorba despre un proiect muzical personal al artistului, inclus în turneul european intitulat "One Voice", pe care acesta îl susține alături de solista britanică Kerry Ellis.

Întâlnirea cu Brian May, unul dintre cei mai apreciați chitariști ai lumii și membru fondator al unei trupe de care se leagă zeci de ani din istoria muzicii rock, este unul dintre cele mai așteptate momente ale anului. Artistul și-a început deja turneul european care îl va aduce pe 14 martie și la București cu unul dintre proiectele sale de suflet: colaborarea cu Kerry Ellis, scrie realitatea.net



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Duminică, 28 Februarie 2016
Stire din Cultură-Educație : Concert anulat, la Constanța. Iată motivul
Sâmbătă, 27 Februarie 2016
Stire din Cultură-Educație : Armonii de chitară și violoncel
Pagina a fost generata in 1.727 secunde