Cine sunt noii inspectori școlari la educație fizică și limba engleză

1119
4
Cine sunt noii inspectori școlari la educație fizică și limba engleză - inspectoratscolargf311341131259-1350597224.jpg
La începutul săptămânii trecute, inspectorul general Răducu Popescu le solicita cadrelor didactice să facă propuneri cu referire la desemnarea viitorilor inspectori de specialitate pentru educație fizică și sport și pentru limba engleză.


Prof. Valentin Egor, care ocupa postul de inspector de educație fizică, a solicitat să se întoarcă la CSS 1, iar prof. Elena Moise s-a întors la catedra de limba engleză. 
Ieri, am aflat că au fost numiți noii inspectori pentru cele două specialități, respectiv prof. Dragoș Ciucan, la educație fizică, a cărui catedră este la Colegiul de Artă "Regina Maria", și prof. Anka Nicolescu, a cărei catedră de limba engleză este la Colegiul Național "Mihai Eminescu". 


Comentează știrea

cadru didactic
19 octombrie 2012
numiri

De ce nu il intrebati pe acest Popescu Raducu de ce si-a batut joc de cadrele didactice si le-a cerut propuneri. Asra e stilul . Cere propuneri si face invers. Numeste in functie cine nu a fost propus si agreat de colegi.Mai bine il punea pe Dimaca. Tot e judecat penal.

un fost sportiv
19 octombrie 2012
Valentin Egor

Am fost coleg de echipa la CSS! Constanta cu Valentin Egor in ca de copil a demonstrat calitati exceptionale si in domeniul sportiv dar si din punct de vedere a laturii umane. Este un om mai mult decat onest, corect si hotarat in toate deciziile pe acre le ia. Nu l-am mai vazut de foarte multi ani dar cititnd presa pot sa constat ca invatamantul constantean a pierdut un mare Inspector in persoana lui Vali Egor. Sunt sigur ca la CSS1 scoala in care ne antrenam cu drag alaturi de distinsii nostrii profesori Vali va avea rezultate extraordinare. Pacat ca la conducerea inspectoratului scolar Constanta ajung toti neavenitii. Mult SUCCES Vali !!!

Morgana
19 octombrie 2012
IMPOSTURA STA LA MASA CU PROSTIA SI GOLANEALA

ATATA PROSTIE SI RAUTATE LA UN LOC ,CA LA CRETINUL ASTA CHELIOS , AM INTALNIT DOAR LA TIMOFTE ,OPREA ,VRANA .NISTE JEGOSI ! SI -A BATUT JOC DE PROFESORI .

Jura
27 ianuarie 2013
Popescu Raducu

Generalul e un cretin frustrat. A stabilit ca etapa locala a olimpiadelor de matematica si lb. romana sa aiba loc in aceeasi zi. A interzis participarea copiilor la concursurile scolare, samd. Probabil ca la scoala , elev fiind, n-a avut niciun rezultat notabil si acum veninul strans sub craniul barbierit da pe dinafara. Hai sictir, handicapatule !

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 06 Octombrie 2012
Stire din Cultură-Educație : "Școala nu e mall și nici talcioc"
Pagina a fost generata in 0.608 secunde