Inspectorul general solicită propuneri de inspectori de specialitate

564
2
Inspectorul general solicită propuneri de inspectori de specialitate - clcraducupopescu18401338463019-1349723918.jpg
Pe site-ul Inspectoratului Școlar Județean Constanța a fost postat ieri un anunț prin care inspectorul general Răducu Popescu invită cadrele didactice din județul Constanța "să facă propuneri cu referire la desemnarea viitorilor inspectori de specialitate pentru educație fizică și sport și pentru limba engleză, pe adresa de email: [email protected], până vineri 12 octombrie, ora 10.00".


Prof. Valentin Egor, care ocupa postul de inspector de educație fizică, a solicitat să se întoarcă la Clubul Sportiv, iar prof. Elena Moise, s-a întors la catedra de limba engleză.

Propunerea nu este o noutate și, așa după cum afirma prof. Popescu, își dorește să demonstreze că actualul management al ISJ Constanța se vrea unul transparent și eficient.

Nu știm în ce măsură sugestiile din luna iunie pentru desem-narea unor cadre didactice pe funcția de conducere, îndrumare și control, atât în cadrul Inspectoratului Școlar Județean, cât și a unor unități de învățământ din sistem și-au găsit ecou în rândul celor care au făcut propuneri. Cert este că același inspector general îi asigură pe cei care vor răspunde apelului său că "pro-punerile vor fi analizate cu se-riozitate și responsabilitate, urmărind ca și până acum dezvoltarea unei echipe valoroase de inspectori la nivelul Inspectoratului Școlar Județean Constanța". 


Comentează știrea

Popescu
9 octombrie 2012
Numiri politice

Este o minciuna. Nu s-a tinut cont de nici o propunere. La Scoala gimnaziala 29 Mihai Viteazul a fost numita politic pe functia de director adjunct o invatatoare fara calitati manageriale si care nu s-a remarcat deloc in scoala. Acolo sunt niste cadre didactice exceptionale cu rezultate deosebite, cu reale calitati de manager! O sa distrugeti scoala domnule inspector, aceasta scoala fiind printre putinele care au rezistat valurilor .

parinte elev 29
10 octombrie 2012
propunere pentru inspectorul general

cred ca cel mai bine ar fi sa se faca un forum al parintilor elevilor din constanta gazduit de site-ul isj in care parintii sa-si spuna deschis parerile legate de profesori si fara anonimate. lucruri reale ce pot fi verificate. haideti sa vedem daca isjul tine seama de ele?

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 06 Octombrie 2012
Stire din Cultură-Educație : "Școala nu e mall și nici talcioc"
Vineri, 21 Septembrie 2012
Stire din Cultură-Educație : Nimeni nu scapă de școală!
Marţi, 18 Septembrie 2012
Stire din Cultură-Educație : ISJ Constanța, în doliu
Luni, 17 Septembrie 2012
Stire din Cultură-Educație : Sună clopoțelul!
Pagina a fost generata in 0.9745 secunde