Colaborare interesantă între școli constănțene

2502
41
Colaborare interesantă între școli constănțene - colaborareintrescoli-1458760553.jpg

Articole de la același autor

Liceul Teoretic Murfatlar și Școala Gimnazială "Ferdinand" din Constanța au sărbătorit împreună Ziua Mondială a Apei, prilej cu care elevii au prezentat materiale, care au avut ca scop eviden-țierea importanței apei din punct de ve-dere socio-economic și spiritual.


Coordonatorul activității, prof. Lăcră-mioara Liliana Druncea, catedra de chimie, alături de profesoarele Daniela Enache, Anca Nicărel, Ongen Mârzali, Constantina Lepădatu, Viorica Piroi și Alina Cîrstea au adus informații semnificative despre apă și importanța ei. 


Elevii claselor a VIII-a, din ambele școli, au realizat și o expoziție de picturi și desene, în care au ilustrat frumusețile apei și au transmis mesaje antipoluare. Profesorii ariilor curriculare "Matematică și științe" și "Arte", participanți la acti-vitate, au felicitat inițiativa tuturor celor implicați.


Comentează știrea

41 comentarii. Pagina 1 din 5. Click pe pagina dorită : 1 2 ...5 
Management in...crestere!
23 martie 2016
Cine o vrea pe Stan?

O propunere de colaborare cu orice scoala din judet sau municipiu: cine doreste revigorarea atmosferei in scoala, punerea la curent cu legislatia in penal si civil, cine vrea scoala...pepiniera sau sterilizarea totala a scolii, pe exterior (curte, pomisori, maidanezi din fata scolii) si pe interior (cadre didactice, primele cele pe limbi straine, apoi, holurile scolii, clasele, elevii, personalul auxiliar, nedidactic) ???? Va doriti asa ceva? Atunci propuneti-i lu' stan sa faceti schimb de experienta. Trimiteti-ne la 28 directorul vostru, pentru urmatorii cinci ani, suntem convinsi ca ne va fi mult mai bine si luati-ne-o pe stan de pe cap. Promiteti-i supunere vesnica, idolatrizare maxima, taieri de vene in direct pentru ea.....unica stan. Asa va veni, ca-i place linguseala! Si o trimiteti inapoi cand va vom cere noi sa faceti asta.....adica, niciodata!

refuz hotarat
24 martie 2016
nu vrem director de pepiniera!

Nu stiati ca stan a lucrat la Ferdinand? A fost chiar titulara! Nu i-a placut acolo, nu se stie de ce, si a ajuns direct directoare la pepiniera. Si dupa cum se stie, a facut "rahatul praf" la aceasta institutie de invatamant! Nu mai incercati s-o imprumutati altori scoli, ca o stie toata lumea ca pe un cal breaz si n-o primeste nimeni.

liniste si pace
24 martie 2016
locul caldut

singurul loc "caldut" pentru mihaela stan este sc. 28! La alte scoli nu i-au mers vrajelile...

sus, sus, tot mai sus!
24 martie 2016
Mircea ar primi-o?

Logica elementara ne spune ca daca doreste sa-si protejeze si propulseze odrasla in continuare, stan ar trebui sa se mute la doi pasi distanta de 28, la CNMB! Au cei de acolo un al treilea post de director? Stiti, miha nu suporta sa fie decat director, ptr ca nu poate sa stea prea mult in clasa, i se face foaaaarte rau la catedra.............................se sufoca!

variante sunt
24 martie 2016
'Albatros' ce are?

Eeee, miha "a predat" si la Albatros, in mai multe etape! De ce sa nu se duca acolo, e mai usor....din anumite puncte de vedere. Oricum a avut ocazia sa se puna la punct cu psihologia, deci i-ar fi bine. Iata cate variante are la dispozitie, numai sa vrea. Vrei, puiuț???

ISJ-ul are treaba
24 martie 2016
Miha, tu cu cine mai colaborezi?

mai bine zis te mai tine cineva in brate? Dupa toate aparentele, nu! Credem ca ai fost uitata la conducerea scolii unde continui sa-ti faci numarul, ptr ca au inspectorii prea multa treaba. Sigur cand se mai elibereaza si ei iti vor face o vizita neanuntata in faimosul living- cabinet ( fara fumoar, ca nu se mai poate), si te vor anunta ca iti dau in sfarsit papucii, sau iti fac vant! Minunata perspectiva ptr D.B.! Sampania e tot in frigider.

Fara sustinere, falsuri si minciuni
24 martie 2016
nu rezista nici in 28

La alte scoli n-a fost directoare si nici nu avea in spate un Popescu... Oricum, ea e setata pe 28. A mai incercat sa fie adjuncta tot in 28 si nu i-a iesit. A revenit cand si-a gasit gasca de sustinere. Fara gasca aceasta nu-i mergea nici acum. Acum,... de vreo patru ani...

Răspuns la: locul caldut
Adăugat de : liniste si pace, 24 martie 2016
singurul loc "caldut" pentru mihaela stan este sc. 28! La alte scoli nu i-au mers vrajelile...
n-are ce cauta
24 martie 2016
la Mircea

Si la Mircea a fost si a plecat, aproape huiduita de elevi. Parerea celor de acolo despre ea este foarte proasta!... Nimeni nu o vrea! Au vazut ce-i poate capul! In primul rand sunt foarte nemultumiti de pregatirea profesionala. A avut reclamatii referitor la faptul ca este un profesor slab pregatit, in niciun caz de nivelul colegiului Mircea.

Cel mai
24 martie 2016
indicat!

Albatros e pe tiparul ei! S-ar amesteca in multime fara probleme! Numai ca si acolo sunt persoane care nu o agreaza.

Răspuns la: 'Albatros' ce are?
Adăugat de : variante sunt, 24 martie 2016
Eeee, miha "a predat" si la Albatros, in mai multe etape! De ce sa nu se duca acolo, e mai usor....din anumite puncte de vedere. Oricum a avut...
un
24 martie 2016
sfat

La cat s-a facut de... cacao, cel mai indicat ar fi sa-si ia talpasita din invatamant. Ar fi cea mai inteligenta miscare. Dar, cum punctul forte al d-nei Stan nu este inteligenta...

41 comentarii. Pagina 1 din 5. Click pe pagina dorită : 1 2 ...5 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.568 secunde