Inegalabila performanță a elevilor de la Liceul Internațional

835
9
Inegalabila performanță a elevilor de la Liceul Internațional - inegalabilaperformanta-1458760635.jpg

Articole de la același autor

Nouă din cei doisprezece elevi care vor reprezenta Constanța anul acesta la Olimpiada Națională de Matematică provin de la Liceul Internațional de Informatică. 


Ei au dominat clasamentul la matematică, atât cantitativ, cât și calitativ, doi dintre elevi reușind performanța de a obține punctajul maxim de 28 de puncte al notei fără greșeală. 


Elevii Sorina Gabriela Andrei (Premiul I, 28 de puncte, clasa a IX-a), Theodor Mihai Iliant (Premiul I, 28 de puncte, clasa a IX-a), Olivian Dan Cretu (Premiul II, clasa a IX-a), Mihai Clim (Premiul III, clasa a IX-a), Tiberiu George Corcescu (Premiul I, clasa a X-a), Radu Cristian Zevri (Premiul I, clasa a X-a), Andrei Robert Bâra (Premiul III, clasa a X-a), Ana Maria Milcu (Mențiune, clasa a X-a) și Adrian Păunescu (Premiul I, clasa a XI-a), pregătiți de prof. Cristina Văcărescu și prof. Mihai Bogdan, fac parte din lotul elevilor premianți care vor pleca la Târgu Mureș, unde se va desfășura etapa națională în perioada 17-22 aprilie.


Alături de elevii de la Liceul Internațional, prof. Cristina Văcărescu îi pregătește și pe elevii de la Școala Spectrum, iar în palmaresul premianților constănțeni calificați la națională se mai adaugă încă cinci elevi și de la Școala Spectrum.


Comentează știrea

cititor
23 martie 2016
nu e chiar asa

Pacat ca unul dintre ei s-a calificat trisand. Hotul neprins e negustor cinstit.

Spectrum plouat
24 martie 2016
Campionii

Este un rezultat extrem de modest avand in vedere ca acesti copii fac peste 15 ore de pregatire la matematica in cadrul scolii. Se mai adauga apoi alte 10-20 ore de pregatire suplimentara...adevaratii campioni sunt cei care cu 4 ore la scoala si studiu individual reusesc sa se califice la nationala.

LIA
24 martie 2016
laude pe munca altora

Aceste rezultate sunt frumoase. Bravo acestor elevi, dar câți dintre ei s-au format la Liceul Internațional? De exemplu, elevul ILIANT este produsul Liceului "Mircea", și mulți alții din acea listă care învață la acest liceu particular. Elevul ILIANT învață aici de numai șase luni. L-ați format în șase luni? El, ca și alții, a ajuns la minunatul Liceu de Informatică în mod forțat, printr-o întâmplare nefericită. Deci, lăsați-o mai moale cu laudele pe munca altora. Are mare dreptate și dnul de la mesajul anterior.

CITITOR
24 martie 2016
Pentru D-na LIA

De ce spuneti doamna ca au ajuns fortat la ICHC,i-a fortat cineva? Va spun eu realitatea.RENUMITUL MIRCEA e pe duca.Hai sa vedem cum sta treaba.Anul acesta la nationala,MIRCEA are DOAR 2 elevi (la liceu) calificati.din lotul reprezentativ al Constantei ,care e format din 22 de elevi.Unde e gimnaziu??? Uitativa la SPECTRUM,gimnaziul lui ICHC.Cat despre Mihai ILIANT, munca e doar a lui,nu a altora asa cum sputi dvs.

Gelu
24 martie 2016
mult zgomot pentru nimic

Majoritatea olimpicilor isi traiesc clipele de glorie in adolescenta, pentru ca apoi sa ramana niste ratati anonimi pentru restul vietii. Ce relevanta are ca s-au calificat 20 de elevi de la international la nationala ? Restul de 200 sunt niste legume cu ochi ai caror parinti cotizeaza sa-i tina supt supraveghere la asa-zisul liceu international, in fapt turcesc. Numai tiganii si turcii au boala si-s numesc firmele international si mondial...

Cine face subiectele de la OJM?
24 martie 2016
Ce au mai facut ca sa scoata profit...

Cei care intocmesc subiectele de la olimpiada de matematica sunt "doamnele" de la Spectrum/ICHC. Oare cine stie sa le rezolve?

profesor
25 martie 2016
invidia

Din pacate , unii profesori nu pot suporta laudele si reusitele altor colegii si atunci arunca cu noroi in toata munca elevilor si a celor doi profesori . Si de cele mai multe ori sunt profesorii din liceu sau rudele lor.... Cine poate sti cate ore de pregatire fac elevii ????? Daca ar fi fost 2-3 elevi as fi spus ,dar fiind atatia cred ca meritul este si al profesorilor . voi de ce nu munciti atatea ore in plus la scoala ? Ii pregatiti doar in particular . Felicitari pentru rezultate !!!

Mark
6 aprilie 2016
Performante ICHC

Unele raspunsuri, cu toata consideratia pentru destinatari. Felicitari elevilor merituosi, dar si profesorilor! Daca nu exista o conlucrare puternica, este foarte dificil. Stiti cat de greu este sa lucrezi individual acasa, minim patru ore pe zi, avand si scoala intre timp (nu la ICHC), chiar daca alti profesori ar mai tolera, din cand in cand, dedicarea elevilor la alte materii? Asa e, chiar in aceeasi scoala, se poate intampla ca unii profesori sa fie mandrii, iar altii invidiosi sau nemultumiti. "Ratatii anonimi" sunt de fapt apoi acaparati de cei mai tari din lume pentru a-si spori prestigiul, valoarea si profitul (prin meritul anonim al "ratatilor"), de fapt stiti povestile cu Edison si Tesla. Subiectele pentru OJM sunt unice pe tara, vin de la Bucuresti. Cineva strain de aceasta tara mi-a spus ca rar ia- fost sa vada in Europa invatandu-se asa "furibund"/cu fervoare ca-n Turcia sau ca-n anumite tari din Asia rasariteana (China, Coreea, Japona). Se referea la ICHB (aud fluieraturi, nu?). Probabil ca si la ICHC se vrea acelasi lucru. Oricum, oriunde-ar fi, trebuie materia prima - omul! Felicitari, Mihai Iliant, tu stii maibine despre toate! Scuze, am avut o postare prea lunga! O zi buna si cu rezultate pentru toti cei care suntem!

Mark
6 aprilie 2016
Performante ICHC - MARK

Scuze, am observat ulterior postarii ca am avut niste greseli de tastare, din graba, toti gresim - corectez ("ia-" = i-a; "maibine" = mai bine).

Răspuns la: Performante ICHC
Adăugat de : Mark, 6 aprilie 2016
Unele raspunsuri, cu toata consideratia pentru destinatari. Felicitari elevilor merituosi, dar si profesorilor! Daca nu exista o conlucrare...

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 27 Februarie 2016
Stire din Cultură-Educație : Patru olimpiade într-un singur week-end
Pagina a fost generata in 0.332 secunde