Concurs de sudori și lăcătuși la Liceul Tehnologic "C.A. Rosetti"

266
Concurs de sudori și lăcătuși la Liceul Tehnologic

Articole de la același autor

Liceul Tehnologic "C.A. Rosetti" din Constanța continuă proiectul județean "Meseria-Brățară de aur", ediția a V-a, cu o nouă activitate, "Califică-te! Este șansa ta! Cel mai bun lăcătuș și cel mai bun sudor!". Acțiunea va avea loc, mâine, începând cu ora 10.00, la sediul școlii, din Bulevardul 1 Mai, nr. 44.


Proiectul "Meseria - Brățară de aur" se adresează elevilor de la liceele tehnologice, obiectivul său major fiind formarea unor tineri bine pregătiți inițial în calificările pe care și le-au ales prin școala profesională. Programul de activități include: pregătirea pentru probe, realizarea probelor și evaluarea acestora. Materialele necesare concursului sunt asigurate de S.C. Șantierul Naval S.A. Constanța. 


La concurs participă elevi de la Liceul Tehnologic "C.A. Rosetti" Constanța, Liceul Tehnologic "Axiopolis" Cernavodă, Liceul Tehnologic "Ion Bănescu" Mangalia, Liceul Tehnologic "Carsium" Hârșova, Liceul Tehnologic "Dragomir Hurmuzescu" Medgidia. Elevii merituoși vor primi diplome și premii în bani din bugetul alocat proiectului și de la sponsori. 


"Încercăm prin acest concurs să dezvoltăm elevilor atitudini și comportamente orientate spre o bună formare profesională cu scopul declarat de a reconsidera meseria ca factor principal de reușită în viață", declară prof. Carmen Mînea, directorul Liceului Tehnologic "C.A. Rosetti".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5081 secunde