Liderii Sindicatului Liber al Navaliștilor din SNC dau raportul în fața celor ce i-au ales

495
Liderii Sindicatului Liber al Navaliștilor din SNC dau raportul în fața celor ce i-au ales - lideriisindicatuluidedeperodin3-1520266216.jpg

Articole de la același autor

Miercuri, 7 martie 2018, începând cu ora 16.30, va avea loc conferința anuală a Sindicatului Liber al Navaliștilor din Șantierul Naval Constanța. În fața invitaților și a delegaților sindicali, președintele Dede Perodin și membrii consiliului de conducere își vor prezenta raportul de activitate pe anul 2017.

Trebuie menționat că această organizație sindicală are o activitate deosebit de complexă, la care participă nu doar liderii ei, așa cum se întâmplă în cele mai multe sindicate, ci și foarte mulți dintre membrii de rând. Iar spre deosebire de multe alte sindicate, care se trezesc la viață o dată la patru ani, mai exact atunci când se negociază contractele colective de muncă și salariile, cel din SNC este permanent în activitate. Vorba aceea, pentru cei pasionați, care și-au făcut o profesiune de credință din munca lor, se găsesc întotdeauna foarte multe de făcut.

Preocupările acestor sindicaliști nu neglijează nicio latură a vieții colective din SNC. Au activități legate de asigurarea condițiilor corespunzătoare de muncă, de creșterea gradului de securitate și igienă a muncii. Îi preocupă pregătirea profesională a angajaților, climatul de muncă și stabilitatea lucrătorilor în întreprindere, adaptarea și integrarea tinerilor la locul de muncă, statutul femeilor în muncă. Acordă atenție cazurilor sociale ivite în colectivitatea lor, organizării timpului liber și activităților sportive. Și nu în ultimul rând, tratează cu mare seriozitate relațiile contractuale cu compania, negocierea contractului colectiv de muncă și respectarea lui de către ambele părți deopotrivă.

Mai multe informații despre această reuniune vom prezenta în ediția din data de 8 martie 2018 a ziarului "Cuget Liber".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7046 secunde