Copiii din Lumina vor intra într-o școală nouă

205
2
Copiii din Lumina  vor intra  într-o școală nouă - scoalalumina-1441128995.jpg

Articole de la același autor

Spre deosebire de alți semeni de-ai lor care nu se pot bucura de condiții decente de învățare, copiii care învață la Școala nr. 1 din Lumina vor avea șansa în acest an școlar să intre în casă nouă.

După cum declara, pentru "Cuget Liber", primarul comunei Lumina, Dumitru Chiru, s-au alocat 1,8 milioane lei pentru utilarea unității de învățământ astfel încât elevii să poată studia în condiții civilizate.

"Proiectul este unul complex și implică amenajarea a patru noi laboratoare, săli ce se construiesc lângă sediul deja existent, cu care se va face legătura printr-un culoar. Era nevoie de aceste noi spații, pentru că elevii învățau deja în două schimburi, iar numărul copiilor din localitate este într-o continuă creștere", a declarat primarul.

La fel de încântată se arăta și prof. Tatiana Pintilie, directorul școlii: "Vom avea șase săli de clasă noi, vom avea laboratoare și grupuri sanitare noi, așa că nu ne rămâne decât să ridicăm ștacheta în ceea ce privește calitatea învățământului, ne gândim la noi performanțe la olimpiade și la concursurile și festivalurile școlare", a mai adăugat același manager.

Chiar dacă nu va fi gata la primul clopoțel, cel târziu la începutul lunii octombrie școala va avea altă față. 

Comentează știrea

Bravo lor!
1 septembrie 2015
Jos Stan!

Nu vrea Tatiana sa vina la sc 28? Cautam director.

DEZAMAGIT
2 septembrie 2015
Nu vrea lumea sa se duca

La concurs nu prea vrea nimeni sa se duca (ptr. postul de la 28, cel putin), deoarece toata lumea stie ca va fi aranjat, adica e REZERVAT PENTRU STAN! Nu ca n-ar fi si oameni capabili, din orice scoala din judet, dar...ce rost ar avea sa se pregateasca ptr. concurs, sa mearga si sa-si ia un mare flit. Ar fi prea mare dezamagirea.

Răspuns la: Jos Stan!
Adăugat de : Bravo lor!, 1 septembrie 2015
Nu vrea Tatiana sa vina la sc 28? Cautam director.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3118 secunde