Cum se desfășoară "ostilitățile" la examenul de bacalaureat

369
Ieri, s-a încheiat prima parte a Bacalaureatului 2012, respectiv susținerea celor trei probe de evaluare a competențelor lingvistice la română și limbi străine, dar și cele digitale.
Din cei 5.324 de elevi înscriși, au fost prezenți 5.164: 4.982 au susținut proba la limba engleză, 385 la limba franceză, 14 la limba germană, șase la limba italiană, 16 la limba spaniolă și un elev de la Colegiul Economic Mangalia a susținut proba la limba rusă.
În prima zi a probei de evaluare a competențelor lingvistice la o limbă străină, respectiv luni, 25 iunie, au absentat 27 de candidați din motive care au fost susținute
într-o cerere scrisă care a ajuns la Ministerul Educației. Acestora li s-a permis să susțină mai întâi probele audio și scrisă, după care proba orală.
Din cei șase fotbaliști de la FC Viitorul, elevi ai Grupului Școlar "Ioan Podaru" din Ovidiu, care au absentat luni, doar trei au susținut ieri proba, ceilalți fiind plecați în cantonament.
De luni, 2 iulie, începe a doua etapă a Bacalaureatului 2012, cu proba scrisă la limba și literatura română, urmată, pe 4 iulie, de proba obligatorie a profilului, iar pe 6 iulie, de proba la alegere a profilului și specializării.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3247 secunde