O revenire-surpriză în Inspectoratul Școlar Constanța

3981
20
O revenire-surpriză în Inspectoratul Școlar Constanța - lilianatimofte-1340827058.jpg
Ieri, prof. dr. Răducu Popescu, inspector școlar general, a anunțat că a semnat prima decizie de numire a unui inspector de când a preluat conducerea acestei instituții. Este vorba de prof. Liliana Timofte, inspector de management, care preia atribuțiunile colegei sale Daniela Diaconu, al cărei mandat a încetat.
Reamintim că prof. Timofte s-a aflat, în 2009, la conducerea Inspectoratului Școlar Județean Constanța, în calitate de inspector adjunct, "general" la vremea respectivă fiind prof. Petrică Miu.
Întrebat ce alte decizii urmează să mai semneze, prof. Răducu a declarat că intenționează să facă acest lucru "în bloc și numai pe posturile rămase vacante. Nu încerc să conving pe nimeni să rămână. Nu pot să lucrez cu cineva care are o cât de mică îndoială!".


Comentează știrea

20 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
buhaiev
28 iunie 2012
cam tarziu

cam tarziu ai numit-o, maiavea un pic si dadea in galbinare de furie, ea care a pierdut scaunul pe care sezi tu! da tot e bine ca ai pus-o pe boaua aia de claudia, prietena acestei timofte , la liceul energetic!sa vezi mese de bucurie! le toarna in pahare insasi nevasta proasta, dar titulara! a lui stan! doar timofte se lauda peste tot ca ea a acut-o titulara acum 2 ani, de aceea fam stan o pupa, desi cred ca pe urma se duc si vomita de scarba acestei prefacute! oricum, e bine ca a scapat liceul mircea de ea! noaptea avea timofte vise erotice cum ajunge ea in locul lui nicoara! las" ca-i trece! luati cu lamaie, directorilor!

MARINELA
28 iunie 2012
IAR TIMOFTE !!!!!

Pentru unii , care oricum vocatie de profesori nu au , posturile astea de inspector sunt dedicate ! Schimbati aceasta individa corupta de la aceasta functie !

3. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

surprize, surprize
28 iunie 2012
De ma voi intoarce, pe multi am sa .....

Daca vreti sa va faceti de ras, continuati cu asemenea masuri. Se cunoaste "mana" ei. Faptul ca doamna Grigoreanu a fost schimbata si una ca Stefanescu a primit mandat in continuare dovedeste razbunarea personala a "eminentei cenusii". Promovarea apropiatilor acestei femei razbunatoare si plina de rautate se va vedea din ce in ce mai mult. Pe cand si doamna Stan director sau inspector? Sau rolul ei este doar de sustinere politica ... netransparenta? Ca doar asa mai poate lua din nou ore la CNMB, dupa ce un car de ani nu a fost in stare sa treaca examenul de titularizare in sistem. Sa nu uitam "ungerea" recenta in functia de director la "Palade" a unei alte pupile a doamnei, care a revenit doar de cateva luni din concediul de crestere a copilului. Si, de asemenea, ne asteptam si la recompensarea unei alte protejate, Micu' (sclav - spun gurile rele) oare ce i-a pregatit sefa: chimia este libera, dar vom vedea. Comportamentul nedemn de o asemenea functie al doamnei nou "cocotate" este o bariera pe care nu va reusi niciodata sa o depaseasca. Halal! Se mai crede si mare formator in comunicare. Este cea mai mare ipocrizie - una spune si alta face! Comportamentul social tine nu numai de educatie, ci si de calitatea umana a fiecaruia, de aceea "rautatea" aceasta se va face de ras, distrugand, in acelasi timp cu satisfactie, ceea ce altii au cladit cu multa truda, in multi ani. Fatza ei spune totul !

Blazare...
28 iunie 2012
De asteptat...

Cine studiaza presa va observa ca in toate institutiile statului se schimba pe banda rulanta de la liderul suprem pana la gealati marunti...I.S.J. Constanta nu face nota discordanta.Se pare ca au fost schimbati peste noapte jumatate din directori si o mare parte din inspectori..Probabil ca vor fi schimbati toti cei care nu au carnetul care trebuie...Si nu competenta va fi la baza numirii noilor manageri sau trepadusi... Ah, presa constata ca totul e perfect si nu ia in seama informatiile interesante din comentariile de mai sus...Oare de ce? Pai pentru ca jurnalistul de investigatie trebuie sa primeasca dezlegare, nu?

MARIUS
29 iunie 2012
Isj

Doamne Dumnezeule, cand ne mai revenim si noi la normal? Daca din nou exista aceasta timofte, atunci ne putem astepta la orice!

vera
29 iunie 2012
micul sclav???!!!

o sa o aduca si pe insipida aia de micu, cunoscuta ca micul sclav, aia care ii face vant(uri)lui timofte sa nu o apuce lesinul ca e cam jos pe lista de bucate, si incepe asta sa-i spuna cat e timofte de desteapta si de neinlocuit!parashute parsive!si o sa vina si boroianu sa-i spuna lui timofte cat o iubeste! ca e si frumoasa, ce dracu!intre asta si omenia adrianei gheorghe si a lui miu, e diferenta!doamne, chiar nu se poate fara tembelusca asta?

cameluta
2 iulie 2012
n ai sa te intorci nici daca vinzi ferma ca sa dai spaga cat esti tu de penala!

din portocalie te ai facut verde de cat venin ai in tine cameluto adio!!!!!

eu
2 iulie 2012
timofte

Doamne !!!! nu cred asa ceva !!! iar asta e inspector. pe Nicoara n-a reusit sa-l dea jos si vrea insp. de management :))))))))))

Răspuns la: cam tarziu
Adăugat de : buhaiev, 28 iunie 2012
cam tarziu ai numit-o, maiavea un pic si dadea in galbinare de furie, ea care a pierdut scaunul pe care sezi tu! da tot e bine ca ai pus-o pe boaua...
profesor
3 iulie 2012
Timofte

FElicitari, Doamna!

20 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1452 secunde