Dan Bittman și Marius Bațu, într-un concert caritabil, la malul mării

467
Dan Bittman și Marius Bațu, într-un concert caritabil, la malul mării - bitman2-1579473945.jpg

Articole de la același autor

Săptămâna aceasta, Campania "Music for Autism" vă invită la primul eveniment caritabil din 2020. Acesta va avea loc joi, 23 ianuarie, de la ora 20.00, în "The Library" Constanța, unde, pe scenă vor urca Dan Bittman și Marius Bațu. Concertul va veni în sprijinul campaniei, un proiect început în 2012 cu scopul de a sprijini copiii cu autism și alte dizabilități și care s-a bucurat încă de la început de succes devenind astfel proiectul umanitar pe poziție fruntașă cu reușite nenumărate.


Rolul acestei campanii este de a educa și sensibiliza publicul la acest mesaj social care este foarte puternic: "autismul sau orice altă dizabilitate înseamnă contact și comunicare limitată cu alte persoane și interes foarte restrâns". Pe Dan Bittman îl cunoaște toată lumea, el fiind cântăreț, compozitor, actor, care s-a lansat în muzică, în anul 1985, ca solist vocal al formației "Holograf".


La rândul său, Marius Bațu s-a remarcat în lumea muzicii românești în 1977, anul în care a înființat, alături de Eugen Baboi, grupul "Poesis". În perioada 1982-1985 activitatea sa s-a învârtit în jurul Cenaclului "Flacăra", iar în 1994, după o perioadă de opt ani petrecută în Germania, a revenit în România și a reluat activitatea grupului, lansând albumul "Cântec Șoptit". 


A urmat o colaborare cu formația "Holograf" la spectacole și albume precum: "69% Unpluged", "Supersonic", "Undeva departe" și "Holografica", susținând partitura de chitară acustică și backing vocal. În aceeași perioadă, îl regăsim alături de nume mari ale muzicii românești precum Ducu Bertzi pe albumele "Dor de ducă", "Sufletul meu" și "Poveste de iarnă"; Mircea Vintilă - albumul "Madama de pică", Ovidiu Lipan Țăndărică - "Renașterea" etc. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2751 secunde