Concurs De la Dunăre la mare, pentru mediu protejare!

250

Articole de la același autor

În cadrul proiectului educațional "De la Dunăre la mare - pentru mediu protejare"
s-au desfășurat, recent, activități în scop ecologic ce au avut ca obiectiv conștientizarea în rândul elevilor de gimnaziu și de liceu a importanței naturii în viața omului.
Activitățile desfășurate în cadrul proiectului de elevii de la Grup Școlar "Gheorghe Duca" și Școala cu clasele I-VIII Ostrov au avut ca scop ecologizarea, conservarea și protejarea unor zone afectate de acțiunea negativă a omului, cum ar fi malul Dunării (zona Ostrov-Tulcea și zona Galați) și malul Mării Negre (zona Plaja Modern).
Având ca motto cugetarea "Totul a ieșit bun din mâinile naturii pentru a degenera în mâinile omului", ce aparține lui J. J. Rousseau, și sub coordonarea profesorilor, elevii au fost încurajați să se implice activ în protejarea mediului prin reducerea dezechilibrelor produse naturii de către om, încercându-se o înlăturare a efectelor poluării în zonele ecologizate.
În cadrul proiectului au fost realizate și panouri tematice, schimburi de experiență, confecții ecologice și excursii, toate având în centru preocuparea pentru mediul înconjurător și educarea tinerei generații.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6863 secunde