La Facultatea de Educație Fizică și Sport

Dezbateri pe tema legăturii dintre teorie și practică în kinetoterapie

310

Articole de la același autor

Vineri, 6 noiembrie, Facultatea de Educație Fizică și Sport, din cadrul Universității "Ovidius", în calitate de coordonator în proiectul "PROKINETO - Program de consiliere și dezvoltare a aptitudinilor viitorilor specialiști în kinetoterapie", a desfășurat un nou workshop cu titlul "Eficientizarea procesului de inserție pe piața muncii a studenților de la specializarea kinetoterapie". 


După cum ne-a informat managerul de proiect, prof. univ. dr. Mirela Damian, decanul facultății, în această lună mai sunt programate două astfel de întâlniri, respectiv pe 13 noiembrie, pe tema "De la stagiile de practică la un loc de muncă", iar pe 20 noiembrie - "Corelarea cunoștințelor teoretice cu cele practice, fundament capacitativ în unitățile cu specific de kinetoterapie". 


Workshop-urile se vor organiza la sediul facultății, în sala A1. 


"La aceste manifestări, vor avea loc dezbateri legate de orientarea în profesia de kinetoterapeut și a cunoștințelor teoretice pe care viitorii specialiști în kinetoterapie trebuie să le dețină în vederea unei inserții mai rapide pe piața muncii. În cadrul workshopurilor, vor susține prelegeri specialiști ai domeniului, consilieri, tutori din cadrul proiectului «Prokineto» care vor sintetiza aspecte legate de inserția pe piața muncii a studenților participanți în proiect și nu numai, de noutăți în ceea ce privește cunoștințele teoretice și punerea lor în practică, recuperarea medicală și orientări moderne ale evoluției situaționale în cazuistica actuală. Totodată, vor fi marcate evoluții ale programelor de kinetoterapie din țară și străinătate, comparații între programe și noutăți apărute în ultimul timp în profilaxia problemelor ridicate cu care se confruntă societatea de azi, de diferite categorii, respectiv vârstă, sex, capacități morfo-funcționale, practicanți ai anumitor sporturi etc.", a declarat prof. univ. dr. Mirela Damian.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6417 secunde