Din mii de lucrări, desenele elevilor de la Școala ”Nicolae Tonitza” au fost premiate

47580
Din mii de lucrări, desenele elevilor de la Școala ”Nicolae Tonitza” au fost premiate - scoala39-1676796837.jpg
Lions Club Constanța i-a premiat, la finele săptămânii trecute, pe elevii Școlii Gimnaziale Nr. 39 „Nicolae Tonitza”, participanți la concursul anual „Afișe pentru pace”. Astfel, au primit diplome și premii, la categoria mențiuni: Mara Adochiței, Natalia Boboc, Maria Niculița, Sabrina Stoean

Desenul clasat pe locul l la Constanța a participat la selecția națională la nivelul Districtului 124 România, la Iași, în noiembrie 2022 și a obținut mențiune, prin eleva Maria Țăranu.

De asemenea, certificate de apreciere și recunoștință au fost înmânate prof. Rodica Botea, prof. Mihaela Cosor (director adjunct) și prof. Iuliana Ionescu (director).

„Vă felicităm copii, pentru cum v-ați exprimat viziunea despre o planetă pașnică și că îi veți inspira și pe alții cu creativitatea voastră!”, a spus Atena Ana-Maria Ciucă, voluntar Lions Club Constanța.

„Desenele voastre au fost premiate din mii de lucrări trimise, prin urmare, înțelegeți importanța muncii voastre. Premiile întâi din toată lumea pleacă mai departe în America, urmând ca premiul întâi la nivel mondial să fie foarte vizibil: apare în diferite campanii de voluntariat, pe canale de știri, la TV... Avem șansa, ca anul acesta, să realizăm același eveniment și poate ajungem mai departe cu premiul!”, a fost mesajul președintelui Lions Club Constanța - Corneliu Peleanu. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 2.1789 secunde