Târg de toamnă la Școala "Tonitza". Toți banii, donați pentru amenajarea plajei terapeutice

706

Articole de la același autor

Elevii Școlii Gimnaziale nr. 39 "Nicolae Tonitza" din Constanța au celebrat toamna cu invitați de seamă și cu un gest caritabil unic. Copiii au pregătit preparate pe care le-au vândut la târgul de toamnă organizat în cadrul unității de învățământ și toți banii adunați au fost donați pentru amenajarea plajei terapeutice. 


Alături de școlari și cadrele didactice, s-au aflat directorul Centrului Turc de Cultură "Yunuz Emre", Yilmaz Ramazam, Uygar Mustafa Sertel, de la Consulatul General al Republicii Turcia la Constanța, președintele Consiliului Județean Constanța, Horia Țuțuianu, primarul comunei Cumpăna, Mariana Gîju, dar și reprezentantul Asociației Marea Neagră, Adrian Gemănaru, cel care a venit cu ideea amenajării unei plaje terapeutice pentru persoanele cu dizabilități. 


"Este minunată inițiativa acestor copii, dar și entuziasmul lor și bucuria pe care o au pentru că pot ajuta pe cineva. Este un model de viață și o lecție pentru mai târziu", ne-a declarat mândră una din mămicile care a ajutat la preparatele expuse și vândute de elevi la târgul de toamnă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3982 secunde