Semnal editorial

"Bravii noștri veterani de război"

202

Articole de la același autor

Centrul de Documentare și Informare al Colegiului Economic Mangalia a găzduit, la începutul săptămânii, o activitate cultural-artistică dedicată Zilei Armatei. Cu acest prilej, profesorul Emil Corneliu Ninu a lansat volumul "Bravii noștri veterani de război". Momentele artistice au fost oferite de grupul "Eco Voices" coordonat de profesor Gabriela Apostu și de elevii Anastasia și Andrei Lăcătuș, care au recitat poeziile "Ziua Eroilor" și "Neamul meu", de Gheorghe Băltean. 


Poeta Emilia Dabu, președintele "Clubului Artelor Solteris", a prezentat cartea "Bravii noștri veterani de război", prilej cu care a extins discursul către activitatea profesorului Ninu, importanța armatei și a școlii în cultivarea spiritului național. La activitate, a fost prezentat și cuvântul comandantului garnizoanei Mangalia, prin intermediul locotenentului Nicolae Manea, elev al Școlii de Aplicații. 


Invitatul de onoare a fost președintele Asociației veteranilor de război din Mangalia, Alecu Crudu, care a prezentat situația veteranilor și a urmașilor acestora. Veteranii de război au fost reprezentați și de Angela Dragomir, fiica veteranului de război Alexandru Rădeanu, care a povestit întâmplări din război și relația avută cu tatăl său.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 3.5372 secunde