Derby-ul CN de rugby juniori U17, sâmbătă, în "Badea Cârțan"

CS Cleopatra, cel mai important meci al sezonului de toamnă

1311
1
CS Cleopatra, cel mai important meci al sezonului de toamnă - cscleopatra-1509035293.jpg

Articole de la același autor

Sâmbătă, 28 octombrie, de la ora 11, pe stadionul "Constructorul-Cleopatra" din Complexul Sportiv "Badea Cârțan", CS Cleopatra Mamaia va înfrunta echipa Colegiului Tehnic "Dinicu Golescu" București, într-un duel contând pentru etapa a IV-a a Campionatului Național de rugby juniori U17, ediția 2017/2018. 


Partida se anunță a fi una extrem de echilibrată, punând față-n față două dintre cele mai valoroase echipe ale campionatului, cu obiectivul clar de a cucerii medalii cât mai strălucitoare la finalul sezonului. Antrenorii echipei CS Cleopatra, Victor Bezușcu și Onal Agiacai, au dat asigurări că cele trei săptămâni de pauză competițională nu se vor resimți și în teren, împotriva bucureștenilor. 


"Chiar dacă a fost această pauză, noi ne-am antrenat intens, șase zile din șapte, așa că suntem pregătiți foarte bine. Ne-am concentrat foarte mult pe acest meci, deoarece suntem conștienți de valoarea adversarilor și știm ce avem de făcut pentru a-i învinge. Avem de luat o revanșă după ce am pierdut duelul din sezonul trecut, de la turneul final", a declarat antrenorul Victor Bezușcu. 


La rândul său, președintele CS Cleopatra Mamaia, Vasile Chirondojan, vede această partidă ca fiind derby-ul campionatului și face un apel către toți iubitorii rugby-ului să vină și să susțină echipa de pe litoral, fiindcă vor asista la un spectacol sportiv de calitate. 


"Raportul de forțe dintre cele două echipe pare foarte echilibrat, însă noi ne-am pregătit foarte bine pentru acest meci și trebuie să ne impunem jocul pentru a obține o victorie importantă. Mă bucur că nu avem jucători accidentați și putem alinia cea mai bună garnitură. Invităm alături de noi, să ne susțină, pe toți iubitorii rugby-ului constănțean, fiindcă vor avea parte de un spectacol de mare calitate", a declarat Vasile Chirondojan. 


Clasament: 1. CT "Dinicu Golescu" (11 p), 2. CSM București (10 p), 3. CSS Bârlad (8 p), 4. CS Cleopatra Mamaia (6 p), 5. CN "Aurel Vlaicu" București (5 p), 6. LPS Focșani (5 p), 7. SCM Gloria Buzău (0 p).


Comentează știrea

Dobrogean
27 octombrie 2017
Rugby

Să sperăm că băietii nostrii vor face un meci spectaculos si vor câstiga...si adversarii sunt buni....Hai Cleopatra....Victorie.Felicitări ziarului Cuget Liber(singurul)care ne tine la curent cu ce se întâmplă la acest club.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3549 secunde