Doar o săptămână până la primul examen de bac

427
Primul examen din cadrul bacalaureatului va fi proba orală la limba română, care va fi susținută în perioada 6-8 iunie. În intervalul 8-10 iunie, se va desfășura proba orală la limba maternă. Următorul examen va fi cel de evaluare a competențelor digitale și se va derula între 13 și 17 iunie, iar proba orală pentru limba de circulație internațională va avea loc în perioada 20-23 iunie.
Pe 27 iunie, vor începe probele scrise, când elevii vor avea de susținut proba la limba și literatura română. Pe 28 iunie, urmează proba scrisă la limba și literatura maternă. O zi mai târziu, este programată proba scrisă obligatorie corespunzătoare profilului, iar ultima probă scrisă, cea la alegere, va avea loc la 1 iulie.
Rezultatele obținute la examenul de bacalaureat vor fi afișate pe 3 iulie, iar eventualele contestații se pot depune în data de 4 iulie, în intervalul orar 8:00-12:00. Rezultatele finale vor fi afișate la 8 iulie. Cea de-a doua sesiune a examenului de bacalaureat va avea loc în perioada august-septembrie, iar înscrierile se fac în intervalul 11-15 iulie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3773 secunde