La Universitatea "Ovidius"

Doctor Honoris Causa pentru un profesor grec

305
Doctor Honoris Causa pentru un profesor grec - fokionkvosniakos-1349364508.jpg
Astăzi, de la ora 12, la propunerea Facultății de Farmacie, Senatul Universității "Ovidius" din Constanța va decerna titlul onorific de Doctor Honoris Causa profesorului Fokion K. Vosniakos, de la "Alexander Technological Educational Institute of Thessaloniki", Grecia.


Președinte al Asociației Balcanice de Mediu (BENA) și totodată, președinte al Comitetului pentru Mediu, din cadrul "Alexander Technological Educational Institute of Thessaloniki", profesorul va primi cea mai înaltă distincție academică pentru prestigioasa activitate de cercetare științifică în domeniile mediu și sănătate. 
Profesorul Fokion K. Vosniakos, prin  Asociația Balcanică de Mediu, este un colaborator important al Universității "Ovidius" din Constanța, fiind derulate în comun, în perioada 1999-2012: 10 proiecte de cercetare; finanțarea de către BENA a unui curs postuniversitar – "Noi profesiuni de mediu – educație ecologică"; publicații în revista "Journal of Environmental Protection and Ecology" (JEPE), cotată ISI; crearea Centrului Internațional B.EN.A. pentru Managementul ecologic al zonelor umede și arealelor protejate din cadrul Facultății de Științe ale Naturii și Științe Agricole, Universitatea "Ovidius" din Constanța și cel mai recent proiect - crearea unui nou Centru Internațional BENA în cadrul Facultății de Farmacie a Universității "Ovidius" din Constanța, intitulat "International Center of Pharmaceutical and Medical Education and Research (PHAMED)".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 03 Octombrie 2012
Stire din Cultură-Educație : GALERIE FOTO HOT / Ovidius Fashion Contest
Pagina a fost generata in 0.7039 secunde