Elevii din Năvodari vin în ajutorul colegilor

251
În urmă cu o lună, Crucea Roșie a demarat un proiect intitulat "Investește în școală", care și-a propus să vină în ajutorul a sute de copii care abandonează școala pentru că nu au bani pentru a-și procura rechizitele necesare. Sunt, poate, printre cei mai buni la învățătură, dar problemele financiare îi împiedică să își continue studiile.


Zilele acestea, programul a ajuns și la Năvodari. Elevii au contribuit cu ce au putut, pentru a-i sprijini pe cei mai puțin norocoși. Elevii Școlii nr.1 din Năvodari au pus mână de la mână pentru a-i face pe alții fericiți, cu pixuri, penare, ghiozdane sau caiete. 
Primele rechizite au ajuns la o familie din localitatea Lumina. Cele trei surori au primit astfel o șansă de a-și continua studiile. Totul a fost posibil datorită mărinimiei elevilor din Năvodari.
Cele trei surori din Lumina nu au fost singurele care au beneficiat de ajutorul oferit de elevii din Năvodari. Rechizite și alimente a primit și o familie cu patru copii din Constanța. Fără curent electric și fără apă, mama copiilor reușește cu greu să facă față cheltuielilor.
Următorii beneficiari ai rechizitelor vor fi elevii din localitatea constănțeană Ovidiu. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4798 secunde