Două noi calificări la Școala Militară a Forțelor Navale, autorizate provizoriu de ARACIP

291
Două noi calificări la Școala Militară a Forțelor Navale, autorizate provizoriu de ARACIP - whatsappimage20220614at124822-1655205785.jpg

Articole de la același autor

O comisie din partea Agenției Române de Asigurare a Calității în Învățământul Preuniversitar (ARACIP) a desfășurat, în perioada 9-10 iunie, o vizită de evaluare externă periodică, în vederea atestării nivelului calității serviciilor educaționale oferite de

Concomitent, comisia ARACIP a efectuat și demersurile pentru autorizarea a două noi niveluri/calificări profesionale oferite de instituția de învățământ postliceal militar de marină începând cu anul școlar 2022-2023, respectiv „maistru telecomunicații” și „maistru electronist, aparate de măsură și automatizări”.

Evaluarea a presupus întâlnirea echipei de evaluatori cu echipa managerială și cu delegatul Inspectoratului Școlar Județean Constanța responsabil cu monitorizarea curentă a activității instituției militare de învățământ, vizitarea spațiilor școlare, administrative, auxiliare etc. De asemenea, evaluatorii ARACIP au efectuat interviuri cu responsabilii comisiilor funcționale din școală, au asistat la desfășurarea orelor de curs, au aplicat chestionare cadrelor didactice și au făcut analiza documentelor manageriale.

În urma evaluării, Școala Militară de Maiștri Militari a Forțelor Navale a obținut calificativul „Foarte bine” la toți cei 24 de indicatori supuși expertizării ARACIP. De asemenea, cele două noi calificări profesionale oferite absolvenților au fost autorizate provizoriu, urmând a fi reexpertizate peste doi ani.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1433 secunde