Două spectacole de marcă, pe scena Casei de Cultură din Constanța

368
Două spectacole de marcă, pe scena Casei de Cultură din Constanța - spectacolecasadecultura-1452275591.jpg
Chiar dacă e vreme de stat în casă, constănțenii au toate motivele să părăsească fotoliul cald și să schimbe televizorul cu spectacolele incitante pe care Casa de Cultură din Constanța le aduce în prim-plan, în perioada imediat următoare.

Potrivit directorului instituției, Gheorghe Ungureanu, încă din prima zi a lunii februarie, Teatrul de Comedie București prezintă "Cabina Actorilor", în regia lui Felix Crainicu. O oră și jumătate este de ajuns pentru ca spectatorii să fie transpuși în pielea a patru actori care încearcă să își intre în rol într-o piesă de comedie, dar pe care problemele nu-i ocolesc sub niciun chip. Atunci când întâmplările din viețile lor personale încep să interfereze cu munca de artist, atunci începe suspansul.

Din distribuția piesei, fac parte actorii Olga Delia Mateescu, Tudorel Filimon, Alexandra Sălceanu și chiar cel care ne obișnuise cu șlagărele sale, Cătălin Crișan, nimeni altul decât autorul piesei.

Spectacolul va începe la ora 19.00, iar prețurile biletelor variază între 35 și 50 de lei.

v v v

Ca să nu ne ieșim din ritm, pe aceeași scenă va putea fi urmărită o altă piesă de colecție, mai exact pe 29 februarie. Este vorba despre spectacolul "Amanta", o adaptare după "Încurcă lume", de A.D. Hertz.

În regia lui Armand Calinovici, piesa ne arată cum o scorneală de moment, folosită de un avocat, se transformă în realitate. Rezultatul? Te trezești cu amanta în propria casă. Și asta nu e tot, mai ales că în familie cumnatul este… procuror! Și de aici începe suspansul!

Din distribuție, fac parte actorii Ilinca Goia, Magda Catone, Marius Rizea, Dorin Andone și Armand Calotă.

Prețul unui bilet variază între 45 și 70 de lei, iar ora de începere este 19.00. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 06 Ianuarie 2016
Stire din Cultură-Educație : Seară emoționantă  cu Ducu Bertzi
Pagina a fost generata in 0.6862 secunde