Dublă lansare de carte la Biblioteca Judeţeană Constanţa

622
Dublă lansare de carte la Biblioteca Judeţeană Constanţa - bibliotecajudeteanaioannroman6-1625572158.jpg

Articole de la același autor

Biblioteca Județeană „Ioan N. Roman” Constanța organizează miercuri, 7 iulie, începând cu ora 17.00, o dublă lansare de carte. Autoarele sunt Mihaela Meravei, cu lucrarea „Prezumția de fericire” şi Selma Rashid Calil, cu lucrarea „Când merii înfloresc din nou”. Specialiştii spun că Mihaela Meravei este membră a Filialei Dobrogea a Uniunii Scriitorilor din România și scrie o poezie care marchează o viziune a sentimentelor la modul feminin, un concert al emoțiilor care se cer articulate pe un plan mai înalt, într-o vibrație care face loc însă familialului, vecinătății vieții.

Romanul Selmei Rashid Calil, în schimb, deschide către o lume orientală, în care tradiția și modernitatea se regăsesc uneori pe poziții antagonice și în care sensibilitatea feminină se încarcă de particularitățile unui alt spațiu de cultură și civilizație.

Evenimentul va fi moderat de către prof. univ. dr. habil. Angelo Mitchievici, directorul bibliotecii Județene. Alături de el se vor afla Ovidiu Dunăreanu, scriitor, redactorul-șef al revistei „Ex Ponto” și scriitoarea Diana Dobrița Bâlea, aceştia urmând a prezenta cărțile autoarelor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6229 secunde