Ecaterina Andronescu, invitată la deschiderea Școlii de Vară

867
Ecaterina Andronescu, invitată  la deschiderea Școlii de Vară - ecaterinaandronescu-1345586768.jpg
Școala de Vară a Consiliului Național al Elevilor, ce face parte din proiectul "C.N.E. - Factor al democratismului educațional", și-a deschis oficial porțile, ieri, în cadrul Pavilionului Expozițional.

Începând cu ora 10:30, au sosit invitați de marcă, precum Eca-terina Andronescu, ministru al Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului, Răducu Popescu, inspectorul școlar general, Victor Ionescu - vicepreședinte al Autorității Naționale pentru Sport și Tineret, sau Claudiu Teliceanu - director executiv al Direcției Județene pentru Sport și Tineret Constanța. Acest proiect este destinat elevilor ce sunt implicați în Consiliile Județene ale Elevilor. Aflat la a doua ediție, programul a numărat peste 100 de înscrieri, din rândul elevilor.

"Preocuparea noastră e de a asigura calitate în educație, de a structura o scară a valorilor sănătoase, printre care și spiritul civic", a declarat Răducu Popescu.

În cadrul programului, elevii învață să își cultive spiritul civic și să își exerseze calitatea de cetățean democrat.

În cadrul deschiderii, Victor Ionescu a spus: "Este foarte important că există o asemenea organizație; experiența pe care o vor căpăta aici le va fi de folos în viitor."

Membrilor din prezidiu le-au fost acordate și diplome de mulțumire, în semn de respect pentru faptul că au reușit să participe la des-chidere.

Printre acțiunile Școlii de Vară, se numără activități de sociali-zare, participare la ateliere tema-tice, dar și de lucru, sesiuni foto, team-building și inaugurarea verni-sajului "Galeria proiectelor CNE". Duminică, 26 august, va fi ultima zi a Școlii de Vară. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2247 secunde