Ecaterina Andronescu participă la conferința internațională "ATOM - N", de la UMC

2161
Ecaterina Andronescu participă la conferința internațională
Astăzi, la Universitatea Maritimă Constanța (UMC) începe cea de-a cincea ediție a conferinței internaționale "Advanced Topics in Optoelectronics, Microelectronics and Nanotechnologies, ATOM-N 2010".
Evenimentul își propune să creeze un loc de dezbatere interdisciplinar pentru profesori, cercetători, ingineri și studenți, să prezinte rezultate, îmbunătățiri și măsuri noi pentru educație, cercetare și dezvoltare în activitatea de materiale avansate, nanotehnologii și optoelectronică.
În cadrul conferinței vor avea loc comunicări științifice studențești, urmând ca cele mai interesante lucrări să fie premiate. De asemenea, este programat și un workshop, pe tema dezvoltării resurselor umane necesare în educație și cercetare. 
Deschiderea oficială a manifes-tării va avea loc azi, ora 11, în Aula UMC. Vor rosti discursuri prof. univ. dr. ing. Ecaterina Andronescu, rectorul Universității Politehnica București, prof. univ. dr. ing. Cornel Panait, rectorul Universității Maritime Constanța, prof. univ. dr. ing. Paul Șchiopu, președintele comitetului de organizare a conferinței "Atom - N".
Evenimentul se desfășoară în perioada 26 - 29 august, la UMC, fiind organizat de Universitatea Politehnică din București - Centrul de Cercetare pentru Optoelectronică și UMC.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5631 secunde