Elevii din Constanţa participă la Caravana Studiilor în Franţa

113
Elevii din Constanţa participă la Caravana Studiilor în Franţa - eleviidinconstanta-1602423834.jpg

Articole recomandate

Elevii din judeţul Constanţa care sunt interesaţi să înveţe în unităţi de învăţământ din Franţa sunt invitaţi la Caravana Studiilor în Franţa. Institutul Francez din România anunță că, până pe 31 octombrie, se desfășoară, online, ediția a doua a Caravanei Studiilor în Franța, unul dintre cele mai importante proiecte de cooperare științifică și universitară a misiunii diplomatice franceze în România, desfășurat prima dată ca parte a Sezonului Franța-România 2019.

Proiectul „Caravana Studiilor în Franța” a fost creat de Campus France Roumanie și de Institutul Francez din România cu scopul de a oferi oportunități celor care își doresc să urmeze studiile superioare în Franța, mai ales că această țară reprezintă a treia destinație de studiu aleasă de români. Caravana se adresează liceenilor, studenților, cât și profesorilor de franceză din liceele sau universitățile din țară.

Deşi a fost gândită sub forma unui turneu național ce urmărește promovarea studiilor în Franța în rândul elevilor și studenților români, anul acesta, activitatea se desfăşoară exclusiv online, la adresa http://bit.ly/CaravanaStudiilor. Elevii au astfel şansa de a participa la sesiuni de consiliere individuală, dar și concursuri cu premii săptămânale. Tinerii pot astfel să își aleagă formarea universitară cea mai potrivită, să afle despre programele de burse existente și despre procedurile administrative prealabile sosirii lor în Franța.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2702 secunde