ESTE OFICIAL! PETRICĂ MIU, NOUL INSPECTOR GENERAL AL ISJ CONSTANȚA

4524
5
ESTE OFICIAL! PETRICĂ MIU, NOUL INSPECTOR GENERAL AL ISJ CONSTANȚA - petricamiugf11504517997-1504595327.jpg

Articole de la același autor

Petrică Miu a fost numit inspector școlar general la Inspectoratul Școlar Județean Constanța, în locul Gabrielei Bucovală. Acesta a primit ordinul de numire încă de aseară. Acesta a confirmat informația pentru Cuget Liber, completând că în acest moment prioritatea sa este buna desfășurare a începutului de an școlar.


xxx


În vârstă de de 59 de ani, Petrică Miu este absolvent al Facultății de Istorie – Filozofie, Universitatea București și a mai ocupat această funcție în perioada anilor 2004-2005, formând o echipă cu Constantin Caracoti și Constantin Boroianu în 2009 și apoi, între 2010-2011 a fost adjunct. 

Comentează știrea

edu
5 septembrie 2017
isj

noaptea ca hotii. ia sa vedem, iese lumea in strada sa scrie #rezist? eu zic ca nu... pentru ca nimeni nu da 2 bani pe invatamant iar cei ce lucreaza in sistem sunt prea lasi.

isj-istii
6 septembrie 2017
Bucovala

Oricand Bucovala poate castiga procesul! dar este buna si aceasta lectie si pentru altii ca scaunul cumparat oricand poate fi transformat in ceara si se topeste sub tine cand nici n-ai gandit! asa ca ai grija ce faci cat esti pe functie ca s-ar putea sa-ti dai singur peste picioare! morala: nu-ti incalzi prea tare funduletul pe scaunul de sef ca ceara deja a inceput sa se topeasca!

muiu
9 septembrie 2017
asta nu mai este schelalaiala

asta nici orele nu si le facea la clasa si vrea sef!

mizerabilii
10 septembrie 2017
ce golaneala a la MIU

S-a gandit ca pana sa iasa la pensie sa mai fure ce-o l-or mai lasa PSD-istii: un loc castigat prin concurs de Bucovala, cateva locuri de inspectori ptr slujitorii lui fideli Boranda Violeta astea-s golaneli iar fetele astea Milea Mihaela numita inspector chiar ca au obrazul gros, cate fete si masti or purta ca sa fie asa mizerabile si ele

Catalin
10 septembrie 2017
Absurdul care ne alieneaza ...

Bine , problemele din sistemul de invatamant , atat preuniversitar , cat si universitar , au fost grave dintotdeauna . Adica , inadecvate solutiile , boala lunga si decadenta institutionala . Politizarea de dupa 1989 , insa , a pus capac oricarei sperante de vindecare a viciilor , de intrare in normalitate , chiar de progres educational . Progresul gandit ca o adecvare la sistemul european ... Acum cand tantalaul asta de ministru PSD , face din educatie o feuda de clan si desemneaza vasali drept conducatori in locul unora care au meritat functia , in urma unui concurs castigat , determina reactii de respingere absolut intemeiate . Fata asta , Marcu , merita respect deplin , pentru ca are taria sa ia pozitie . Este o luptatoare ! Are si dreptate . Stie ce stie si nu tace . Este un mare castig pentru sistem , ca cei care au inteligenta la purtator , reactioneaza cand logica este pusa in paranteze de catre leprele politice . Corpul profesoral trebuie sa invete sa fie solidar atunci cand o idee , o filosofie , o conceptie , izvorate din tot ceea ce este benefic comunitatii , sunt puse sub semnul intrebarii , al amatorismului , de catre sinistre personaje politice falimentare

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4256 secunde