"Europa Jurnaliștilor din Amfiteatre", la Universitatea "Andrei Șaguna"

2853

Articole recomandate

Programul european, lansat în 2009 de reprezentanța Comisiei Europene în România, invită studenții, masteranzii și doctoranzii de la facultățile de jurnalism, comunicare și relații publice din întreaga țară să participe la o competiție de comunicare pe teme europene.

Prin acest concurs, organizat în perioada noiembrie 2014-aprilie 2015, reprezentanța Comisiei Euro-pene lansează viitorilor jurnaliști provocarea de a aborda și prezenta publicului larg un subiect de interes în domeniul afacerilor europene, folosind abordări sau perspective de analiză inovatoare, îndrăznețe, ieșite din tipare.

Prima etapă a programului debutează, astăzi, la ora 11, la Universitatea "Andrei Șaguna", prin prezentarea conținutului acestuia, a condițiilor de participare și a unor instrucțiuni utile privind formatul materialelor prezentate în concurs.

Organizatorii propun teme europene de mare actualitate, precum Anul European al Dezvoltării (2015), viitorul Europei, guvernanța economică, ocuparea forței de muncă (Strategia "Europa 2020"), rolul Europei în lume.

Câștigătorii competiției vor face o călătorie de studiu la Bruxelles, anul viitor, în luna aprilie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0534 secunde