Parteneriat foarte important semnat de Universitatea "Andrei Șaguna"

2637
Parteneriat foarte important semnat  de Universitatea

Articole recomandate

Președintele Universității "Andrei Șaguna" din Constanța, prof. univ. dr. Aurel Papari, și președintele Universității Europene din Tirana, prof. univ. dr. Adrian Civici, au semnat, la Tirana, un Protocol de colaborare între cele două instituții, pentru derularea unui program comun de dezvoltare constând în schimburi academice, proiecte culturale, științifice și educaționale.

Inițiativa acestui proiect de colaborare între cele două universități, compatibile prin facultăți și specializări similare, prin numărul de studenți și preocupările comune, aparține Ambasadorului României la Tirana, Viorel Stănilă, care a susținut și a sprijinit efectiv întregul demers.

Ceremonia semnării protocolului de colaborare, la care au participat prorectorul pentru activități academice al Universității "Andrei Șaguna" și rectorul Universității Europene din Tirana, profesor univ. dr. Tonin Gjuraj, s-a desfășurat în prezența consulului onorific al României la Tirana, Elvis Toci.

O primă realizare a protocolului constă în participarea președintelui Universității Euro-pene din Tirana, ca invitat de onoare la Conferința internațională din Istanbul, la care vor participa rectorii celor 50 de universități partenere în Proiectul european UNIVER-SEA.NET, derulat de Universitatea "Andrei Șaguna".

Delegația Universității Europene din Tirana, însoțită de ambasadorul Viorel Stănilă și consulul Elvis Toci, este așteptată, în perioada imediat următoare, la Universitatea "Andrei Șaguna" din Constanța, pentru a se întâlni cu personalul didactic și studenții universității.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6728 secunde