Campanie de informare la Colegiul "Constantin Brătescu"

"Europa suntem noi - Europa în care credem"

230

Articole de la același autor

Biroul de Informare al Parlamentului European în România, în colaborare cu Ministerul Educației Naționale, a lansat cea de-a XI-a ediție a

concursului Euroscola 2018. Această ediție se desfășoară sub titlul generic "Europa pentru noi". În cadrul competiției naționale, elevii au identificat și au ales unul dintre proiectele realizate cu finanțare europeană, în zona în care se află unitatea lor de învățământ și au realizat o campanie de promovare a acestuia.

Anul acesta, Colegiul Național Pedagogic "Constantin Brătescu" s-a înscris în competiție cu o echipă formată din 32 profesori și 24 elevi din clasele X - XII. Campania de promovare a proiectului se numește "Europa suntem noi - Europa în care credem".

Potrivit directorului unității de învățământ, prof. Anamaria Ciobotaru, proiectul își propune îmbunătățirea înțelegerii interdependențelor globale ce determină fluxurile migratorii către frontierele europene, în vederea atingerii obiectivelor dezvoltării sustenabile: Nu sărăciei, Egalitatea de gen, Reducerea inegalităților, Orașe și comunități sustenabile, Pace, justiție și instituții puternice. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.535 secunde