EVALUAREA NAȚIONALĂ 2022. Peste 6.000 de absolvenți constănțeni de a VIII-a susțin proba scrisă la limba și literatura română

278
EVALUAREA NAȚIONALĂ 2022. Peste 6.000 de absolvenți constănțeni de a VIII-a susțin proba scrisă la limba și literatura română - evaluarenationala-1655186730.jpg

Articole de la același autor



La nivelul județului Constanța s-au constituit 120 de centre de examen pentru desfășurarea Evaluării Naționale a absolvenților claselor a VIII-a. Sunt așteptați să participe la probe 6059 de elevi.


Conform Calendarului elaborat de Ministerul Educației, prima probă scrisă este la Limba și literatura română (14 iunie) și a doua probă, la disciplina Matematică, joi, 16 iunie 2022.


Examenul durează 2 ore, începând cu ora 9.00. Timpul se va calcula din momentul în care toți candidații vor finaliza completarea corectă a casetei cu datele de identificare specifice.


Elevii pot părăsi sala numai după o oră de la începerea probelor.


Conform prevederilor metodologice, candidaților le este interzis să intre în sala de examen cu materiale și/sau mijloace electronice de comunicare sau calcul care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor sau conectarea la internet/rețele de socializare. 


Nerespectarea dispozițiilor referitoare la introducerea de materiale interzise în sala de clasă duce la eliminarea elevului din clasă de către președintele comisiei, indiferent dacă materialele interzise au fost folosite sau nu, și la notarea cu nota 1 (unu) a lucrării elevului eliminat.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.6414 secunde