Festivalul Național de Teatru Antic pentru Elevi, la Palatul Copiilor Constanța

200
Festivalul Național de Teatru Antic pentru Elevi, la Palatul Copiilor Constanța - festivalulnationalteatru1-1564436998.jpg

Articole de la același autor

Palatul Copiilor Constanța găzduiește, zilele acestea, Festivalul  Național de Teatru Antic pentru Elevi. Deschiderea festivă are loc, astăzi, de la ora 16.00, în sala de spectacole a Palatului Copiilor Constanța.
 
La evenimentul ajuns la cea de-a IX-a ediție, vor participa aproximativ 100 de elevi, componenți ai trupelor de teatru din Sighișoara, Iași, Craiova, Cluj, Făgăraș și Constanța. "Acest proiect este destinat trupelor de teatru din palatele și cluburile copiilor din țară, urmărește îmbinarea abilităților elevilor de a se manifesta artistic", precizează directorul Palatului Copiilor Constanța, prof. Roxana Mitan.


Festivalul se va desfășura sub formă de concurs, unde trupele de teatru vor trebui să prezinte un spectacol din repertoriul antic. Concursul se va desfășura pe două secțiuni monolog și spectacol. "Acest proiect reprezintă o oportunitate, atât pentru cadrele didactice cât și pentru elevi, de a prezenta exemple de bună practică și de a promova schimbul de experiență, ceea ce va contribui la îmbunătățirea activității educative din cadrul palatelor și cluburilor copiilor", subliniază prof. Roxana Mitan.
Festivalul se va încheia pe 1 august și face parte din Calendarul Activităților Educative Naționale ale Ministerului Educației Naționale. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3829 secunde