Filiala 3 a Bibliotecii Județene va fi inaugurată mâine

384
4
Filiala 3 a Bibliotecii Județene va fi inaugurată mâine - x-filiala-3-1717512756.jpeg

Articole de la același autor

Biblioteca Județeană „Ioan N. Roman” Constanța, redeschide miercuri, 5 iunie 2024, Filiala 3, situată în Str. I.C. Brătianu nr. 68, Constanța.

Filiala 3 a fost închisă pentru renovare în perioada martie - mai 2024, iar de miercuri, 5 iunie 2024, cititorii sunt așteptați într-un spațiu primitor, nou renovat, în care vor avea ocazia să descopere varietatea serviciilor oferite de Bibliotecă. Un nou spațiu dedicat pasionaților pentru lectură, carte și cultură cu întreaga comunitate constănțeană.

Printre investițiile făcute la Filiala 3 se numără montarea de parchet pentru trafic intens și înlocuirea în totalitate a mobilierului vechi cu rafturi fixe și mobile, dar și cu scaune și mese moderne de studiu.

Investiția a fost în valoare de 373.743,68 lei, 226.997,26 lei mobilier și 146.746,42 lei reparații și renovare. 

Comentează știrea

Gluma de Prezentare
4 iunie

Imaginea e din alt film. Arata curat, ingrijit dar mobilier de minim 1generatie si tehnica de lucru spre juma de buletin ! Totusi, pt. studiu e super adecvat si pe imagine cu zugraveala de prospetime. In principu pt. hartie, tehica ar fi irelevata doar cu scop de google local.

alternative
4 iunie

Ca poate ai doar informatia, fara actualizare pe interior. Mai degraba o poza recenta de exterior cu Biblioteca, decit un fals [ sau cum era odata ! ... aici pe comparatie e buna imaginea ] Sau pui o nota la poza ... etc !

Obiectul Studiului
4 iunie

Orice carte e buna, dar de ultimul ragnet nimica ? Adica, studenta frumoasa, silitoare, invata bine ... dar e pe alta istorie. E obligatoriu si baza ca altfel nu se poate, dar trebuie si novatorul. Adica si conexiunea cu anul 2024, unde zice ca ... Investitia in Carte clasica de hartie, mai citesti pe acolo, mai imprumuti, etc. Si aici defalcat pe national si pe la altii, eventual in termeni generali si aria [ uman si real ]. Se poate umaniza putin si prezentarea, cu soarecele de biblioteca la papion care te seveste cu tot ce-ti pofteste cultura [ sau inclultura ca biblioteaca e foarte priceputa si rezolva bine mereu ]. Pe vremuri se dadea o legitimatie de acces, poate in sens de cititori, citi avem inregistrati ? La cifre pe suma e impecabil, dar in paranteza se poate pune si cota. [ e mai relevat si atractiv pt. imaginea de ansablu. "Investiția a fost în valoare de 373.743,68 lei[100%], 226.997,26 lei[60%] mobilier și 146.746,42 lei[40%] reparații și renovare". De multe ori si echivalentul in euro pe investitie e destul de util in sensul de echivalenta mai buna pt. unii. [ multe topuri sint cu eee ] 1e=5lei [ simplu de tastat la calc si vine 74.600e cam 75.000euro, e ceva cascaval si pt. o biblioteca de cartier ! ] Spor la lectura ! PS. Sa nu uitam nici plingaciosii, adica buna batranica pasionata de ascensiunea pe scara culturii. Ce a facut in astea 3luni ? [ poate fara acces la unul din locurile preferate ] Reformulat, e subiect interesant si aici cu posibilitati multiple de extensie ! [ tangential, ca poate : Libraria in competitie cu biblioteca ... etc, etc ]. Si iar devine interesant de continuat dezvoltarea : [ biblioteca proprie, ca ajungi sa faci castele din carti [ virsta, ca desi poate interesant titlul doar la cumparat deschizi cartea]! Ipostatze, Student desi poate si cu fonduri de carti, mai in chirie si cit cumperi ... etc ]

melodie
4 iunie

Cartea de invatatura, Face omul cu masura. Sa fie si cumpatat, Si fara discriminat ! [ sensul si azi tot incerc sa-l deslusesc, ca mereu ii gasesc o noua valenta ] Frumusete trecatoare, Si poza de coperta mare ! [ asta tot de la biblioteca ... pe la treapta, ca intii fiecare cu obiceiurile si 10-15minute ca si graba are rostul ei ] x [ cam ceva similar erau glumele pe vremurile alea ... ]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5099 secunde