La Liceul Teoretic "Ovidius"

Fondarea Cenaclului literar "Dincolo de cuvinte"

645

Articole de la același autor

Astăzi, de la ora 13, în amfiteatrul mare al Liceului Teoretic "Ovidius" din Constanța, are loc fondarea Cena-clului literar "Dincolo de cuvinte".
Acest eveniment, inițiat de profesor Lavinia Gheorghiu, de la catedra de limba franceză a liceului, și poetul Eduard Zalle, are ca scop descoperirea și sprijinirea tinerelor talente ale acestui liceu de prestigiu, precum și promovarea literaturii române și universale de astăzi și dintotdeauna.
Poetul Eduard Zalle a lansat până în prezent trei volume de poezii intitulate "Poezii din vremurile vechi (1977 - 1990)", "Cântec lui Merlin" și "Doamna Brună", urmând o nouă serie de publicări.
La această activitate, sunt invitați Marian Crăciun, profesor de limba și literatura română de la Școala "Remus Opreanu" din Constanța, Dan Jugănaru, fost profesor de limba și literatura română din liceu al poetului Eduard Zalle, muzicienii Mariana Butnaru, Walter Ghicolescu, Daniel Iancu, care vor cânta melodii folk pe versurile poetului mai sus menționat, precum elevi și profesori interesați de acest gen de manifestări culturale.
Organizatorii acestui eveniment ne îndeamnă să le fim alături prin următorul mesaj: "Inimile și porțile acestui cenaclu vor fi totdeauna deschise celor care iubesc poezia și literatura, găsind în acestea o lumină creatoare".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5809 secunde