Gabriela Bucovală REVINE la conducerea Inspectoratului Școlar Județean Constanța

2263
8
Gabriela Bucovală REVINE la conducerea Inspectoratului Școlar Județean Constanța - gabrielabucovalaisj21503324038-1517557636.jpg

Articole recomandate

Valentin Popa, noul ministru al Educației, a semnat ordinul privind revocarea profesorului Petrică Miu din funcția de inspector șef în cadrul Inspectoratului Școlar Județean Constanța. Așadar, Gabriela Bucovală revine la șefia ISJ Constanța.


"Prin Ordinul de Ministru nr. 3157 din 1.02.2018, a fost repusă în funcția de Inspector Școlar General al Inspectoratului Școlar Județean Constanța doamna Zoia-Gabriela Bucovală.

Detașarea în interesul învățământului în funcția de Inspector Școlar General al Inspectoratului Școlar Județean Constanța a domnului Petrică Miu a încetat prin Ordinul de Ministru nr. 3156 din 1.02.2018.", transmit reprezentanții ISJ Constanța. 



Comentează știrea

chiri ac
2 februarie 2018
si noi?

si pe noi pupin curistii tai cui ne lasi?

pop
2 februarie 2018
prostanacul

Miulica imi pare rau de tine tata! eu team pus acolo ca asa mi a zis Dragnea dar am plecat si eu si nu mai pot sa am grija de tine. am crezut ca esti mai de soi dar esti mai prost ca mine. ai facut prea multe ilegalitati cu gasca ta de lingai si oportunisti. poate data viitoare cand are nevoie partidu de un prost te mai cautam desi esti prea prost si vorbesti cam multe ca e facute de tine si de fapt tu te plimbai cu robertutza prin judet. lasa ca va intalniti voi in cuibusorul vostru de nebunii. nu ai fost o greseala ci o eroare!

Prostanacii
2 februarie 2018
Si noi?

pai si pe noi cui ne lasi domnule general? noi, hanuta, boranduta, alinuta chiriac, munteanu, vasilica trebuie sa plecam???? pai doar atat am fost inspectori? noi credeam ca mai mult. si noi, icbaluta, mrejeruta, stanuta, balanuta, geoglovanel trebuie sa ne intoarcem la bucovala? pai daca nu ne mai primeste? te-am lins degeaba? am avut incredere in tine si tu tot la tara te intorci ca doar acolo ti-e locul, legat de pamant.

Ivan pehlivan
2 februarie 2018
Sa renunte machedoanca?!

Foaie verde si-o lalea, tare-i bine in tara mea! Cum Sa renunte madam la tron?! Vine Sa o acompanieze pe Palomica in discursuri! Vae victis!

jenant
2 februarie 2018
e ridicol miu

justitia e mai tare!!!!!!...mai tare decat echipa miu? bravo! ce-i drept e drept! cam asa patesc tradatorii. a vezi acum demisii pana la 12 noaptea: Chiriac, Boranda, Munteanu, Hanu, Milea...waw!!!

zoro
2 februarie 2018
ce fata prietenoasa..:(

:(

cosmin
2 februarie 2018
Recrutam moderatori

Recrutam de urgenta moderatori de anunturi. Primiti plata pentru fiecare anunt moderat. Trebuie sa verificati anunturile pe care alte persoane le posteaza, apoi sa le aprobati afisarea in sistem. Nu este necesara experienta. Va invatam noi totul. Cereti detalii la adresa de email: [email protected]

X
2 februarie 2018
Orele de ed fizica

Îmi pare bine! Nu va sta mult. Sa vedem ce explicații va da învățătorilor care sunt obligati fara decizii sa faca orele de educatie fizica. Sa plătească acum pentru toate greșelile făcute.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.739 secunde