Prof. Camelia Marcu s-ar putea întoarce la conducerea Liceului Tehnologic "Virgil Madgearu". "Este o aberație care trebuie corectată!"

1634
9
Prof. Camelia Marcu s-ar putea întoarce la conducerea Liceului Tehnologic

Articole recomandate

Revenirea prof. Gabriela Bucovală pe postul de inspector școlar general, după ce instanța a anulat Ordinul Ministerului Educației de revocare a sa de la șefia ISJ Constanța, va produce "mișcări de trupe" și în tot învățământul constănțean. Este de așteptat ca aceasta să-și refacă echipa din cadrul Inspectoratului Școlar, așa că inspectorii numiți de Petrică Miu vor fi cu siguranță revocați.


Însă există șanse ca Gabriela Bucovală să o repună în funcție și pe prof. Camelia Marcu, demisă tot de Petrică Miu, de pe postul de director al Liceului Tehnologic "Virgil Madgearu". Aceasta a dat în judecată Inspectoratul Școlar după schimbarea sa și pe 6 februarie are prima înfățișare în procesul prin care contestă demiterea de pe postul pe care îl ocupa în urma câștigării concursului de directori.


"Sunt singurul caz la nivel național în care un director cu concurs este demis este un inspector școlar general numit fără să participe la concurs. Este o aberație care trebuie corectată. Am dat Inspectoratul Școlar Constanța în judecată din principiu, pentru că nu este corect ce a făcut domnul Miu. Dacă își dorește postul de inspector școlar general trebuie să procedeze corect și să meargă ca noi, la concurs. În prima ședință cu directorii din acest an școlar , pe 6 septembrie 2017, i-a spus domnului Miu că îmi doresc ca doamna Bucovală să câștige și să își reia postul pentru că îl ocupă incorect. Iată că instanța a făcut dreptate", a declarat, pentru "Cuget Liber", prof. Camelia Marcu.


Reamintim că prof. Camelia Marcu a fost demisă, în luna octombrie 2017, de inspectorul școlar de atunci, Petrică Miu, de la conducerea Liceului "Virgil Madgearu" pe motiv de management defectuos.


Comentează știrea

ALINA
2 februarie 2018
si in in ISJ sunt multe aberatii

In multe scoli sun ilegalitati si aberatii.

profesor
2 februarie 2018
ce motiv mai este si asta?

cum adica management defectuos? cat a stat Bucovala directoarea a avut managementul in regula si dupa ce a venit miu, asa s-a transformat in defectuos peste noapte?

cristina
2 februarie 2018
nereguli

Atat ne-a mai ramas, instanta sa faca dreptate. e grav sa vezi cum s-a ajuns, doi colegi titulari in acelasi liceu sa nu se respecte. ce tupeu are miu, ramai masca. ar trebui anctionat.

miu petrica
2 februarie 2018
n-o mai "toarna"?

asa e peste tot, se toarna intre ei, mint cu nerusinare, depinde in ce tabara e. incep "miscarile de trupe", bine spune articolul. n-a mai avut timp miu sa cunoasca raspunsul de la DNA unde o "turnase" pe Codreanu Alina. "tunurile" puse pe Codreanu si-au trimis ghiulele pe miu, chiriac, boranda, hanu. ai gresit miule!

ISJ Constanta
2 februarie 2018
ce revocare?

plecam singuri ca doar nu ne-a numit Bucovala. e regretabil ca unii am pus botul la magariile lui petrisor

inspc general Anca Dragomir
2 februarie 2018
am de invatat pana luni un discurs

Doamne ce ma fac eu? ca timpul este scurt. l-am lins pe petrica crezand ca ramane pe functie si am barfit-o pe zoe si acum trebuie sa-mi pregatesc discursul ptr luni sa para credibil, ca zoe ma miroase repede. aoleu, ce sa ma fac Doamne eu? miscari de trupe si cutremur cu magtitudine 9

Sailor
3 februarie 2018
Curatenie generala in iSJ

D na insp. gen. Poate si trebuie sa numiti inspectori de spec.in inspectorat pe baza competentei.Daca nici acum nu o faceti va fi prea tarziu pt inv. constantean. Aveti acolo insp. expirati -recte d-na insp.Neagu care cam le a trecut vremea.Cu deplina incredere in noua etapa a insp condus de d -voastra ,va doresc impliniri. Se poate !Cu stima.

Costi
3 februarie 2018
Performanta

In toate institutiile publice sunt turnatori, oamneni lipsiti de caracter fara pregatire profesionala, angajati pe diferite criterii, n eam dus dracu ca natie!!!

Vasilescu Cornelia
4 februarie 2018
Miu Petrica te cunosc bine

Esti un impostor si un trantor. Nu ai muncit niciodata. Timofte Liliana si Gheorghe Adriana au muncit pentru tine in 2009 cand ai fost la ISJ. Popescu te-a adus din satul tau la oras dupa ce te-au umilit consatenii in alegerile din 2012. Ai confirmat defibitiv ca esti total incompetent. Ce ai facut? Te-ai plimbat prin judet Roberta sau cu alte colaboratoare apropiate. Pleaca sa nu mai auzim de tine niciodata. Ascunde-te in canal acolo unde esti acasa.

Pagina a fost generata in 0.4357 secunde