Război total la ISJ Constanța. Inspectorul școlar general Petrică Miu o "toarnă" la DNA pe adjuncta sa

11822
33
Inspectorul școlar general Petrică Miu a anunțat că va face o sesizare la DNA împotriva inspectorului școlar general adjunct Alina Codreanu. "Voi depune o sesizare pentru a se face verificări în ce privește corectitudinea concursului pentru directori la care a participat prof. Camelia Marcu, de la Grup Școlar «Virgil Madgearu». 


"Este o diferență mare față de nota dată candidatei Marcu de către inspectorul școlar general adjunct Alina Codreanu și cea a celorlalți membri ai comisiei", a declarat Petrică Miu.


Mai mult decât asta, șeful ISJ Constanța spune că este dubioasă vizita pe care Alina Codreanu ar fi făcut-o pe data de 22 noiembrie 2016, chiar în perioada de contestații la concursul pentru directori. "Ce a căutat un membru al comisiei de concurs, inspector școlar general, la doamna Marcu tocmai când se depuneau contestațiile. Probabil că a fost că o convingă să depună contestație. Aceste lucruri se pot verifica numai de către organele de anchetă și le sesizez să vadă despre ce este vorba acolo", a precizat Petrică Miu.


Comentează știrea

33 comentarii. Pagina 1 din 4. Click pe pagina dorită : 1 2 ...4 
Felix
6 noiembrie 2017
De la noi

Acest slugoi comunist face abuzuri penale. La puscarieee!

Mihnea
6 noiembrie 2017
Pop l-a pus pe Miu

Liviu Pop l-a numit pe Miu la ISJ. Sa votam PSD!

Matematicianul
6 noiembrie 2017
Fiecare pasăre pe limba ei pică !

Miu face dreptate,la câte măgării a facut cucuana asta,cred că e nevoie de DNA să scormonească toate măgăriile Alinei!

Popescu
6 noiembrie 2017
pentru Felix

Si daca Miu are dreptate?

Miule
6 noiembrie 2017
Mai stii cand

Ai venit la cuza voda sa fii sigur ca iese candidatul Psd ciuma rosie la alegerile pentru primarie....

Un părinte disperat
6 noiembrie 2017
Nepasare

Stimabile,d.le Inspector Miu,problema doamnei Mincu Mihaela de la școala nr.37 când o veți rezolva? Știți că în clasa acestei doamne copiii ascultă și dansează manele la ora de roaman și matematica? Chiar vreți ca reclamațiile noastre, a părinților, să ajungă și la București la Minister?

Eu
6 noiembrie 2017
Ptr dnul Miu

Cand veniti pe la scoala 30 -Ghe Titeica sa vedeti un profesor de sport care se plimba pe bicicleta si copiii se chinuie sa faca sport dupa imaginatia lor?Am inteles ca are pile sus in ISJ pe la dvs,asa e?

Prof
7 noiembrie 2017
Impertinenta de Codreanu

D nei Codreanu i se apropie sfarsitul.O femeie grretoasa , impertinentă etc

Felix
7 noiembrie 2017
Pt Popescu

Daca cineva ar avea 2 neuroni si-ar da seama ca bate campii acest slugoi PSD-ist. Boul nu stie ca nu a fost in Comisie Codreanu?

Ioana
7 noiembrie 2017
Haos in invatamant

Codreanu e un om ciudat care nu nu are ce cauta la resurse umane. Acolo trebuie oameni civilizati,care stiu sa lucreze cu personalul. Ea umileste cadrele didactice dupa bunul plac. Asa facea si cu elevii la clasa? Si aproape toti inspectorii de specialitati sunt aroganti cu profesorii,parca le_a pus Dumnezeu mana in cap. Miu iar este un personaj dubios. Noi profesorii constanteni si din toata tara suntem vinovati de situatiile jenante din inspectorate. Dormim sau ne este frica de ei!

33 comentarii. Pagina 1 din 4. Click pe pagina dorită : 1 2 ...4 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2401 secunde