Gală de balet și operă bufă, pe scena Teatrului „Oleg Danovski”

261
Gală de balet și operă bufă, pe scena Teatrului „Oleg Danovski” - xolegdanovski-1676027191.jpg

Articole de la același autor

Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” prezintă în acest final de săptămână două evenimente culturale de neratat: Gală de balet și opera bufă „Don Pasquale”.

Sâmbătă, 11 februarie 2023, de la ora 18:30,soliștii: Adrian Mihaiu, Cătălina Iliescu, Tomonori Sekiguchi, Bogdan Bîrsănescu, Iguacel Sanchez, Dalia Gonzales, Yuria Soeta, Mayura Takase, Carlos Alvarado, Alexandros Karampatsakis, Mihai Pâslaru, Luna Muramatsu, ș.a., împreună cu ansamblul de balet al Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” vor oferi o seară memorabilă iubitorilor genului, în cadrul unei Gale de balet.

Duminică, 12 februarie 2023, de la ora 18:30, Sala Teatrului Don Pasquale este o operă bufă în 3 acte de Gaetano Donizetti, după un libret de Michele Accursi și Giacomo Ruffini. Premiera mondială a operei a avut loc în 3 ianuarie 1843, la „Teatrul Italian” din Paris.  Regia artistică: Lucia Cicoară Drăgan. Scenografia: Eugenia Tărăşescu Jianu

Soliști: Orest Pâslariu (București), Marius Eftimie, Doru Iftene, Silvia Simionescu (debut), Aurelian Ghițoi (debut), Ștefan Lepădatu, Daiana Gavrilescu, Iulia Stănei, Adrian Renea. Își dau concursul Orchestra și Corul Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski”. Conducerea muzicală: Cristian Sandu (Cluj). Maestru cor: Adrian Stanache. 

Prețul biletelor este de 10 lei pentru copii, elevi și studenți, pe baza carnetului de elev / student vizat la zi în limita locurilor disponibile conform diagramei sălii; 20 lei pentru pensionari, pe baza talonului de pensie în limita locurilor disponibile conform diagramei sălii; 25 lei, 30 lei, 40 lei, 50 lei, în funcție de locul ocupat în sală, conform diagramei sălii.

Intrarea la spectacol se va face numai pe baza biletului de spectacol însoțit după caz, de talonul de pensie, carnetul de elev sau carnetul de student. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5903 secunde