Baletul „Crăiasa Zăpezii” încheie prima lună de spectacole a Teatrului „Oleg Danovski”

962
1
Baletul „Crăiasa Zăpezii” încheie prima lună de spectacole a Teatrului „Oleg Danovski” - craiasazapezii-1674484722.jpg
Duminică, 29 ianuarie 2023, de la ora 18:30, în Sala Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski”, balerinii Cătălina Iliescu (debut), Adrian Mihaiu, Ioana Crețu (debut), Tomonori Sekiguchi Debut, Yuria Soeta, Bogdan Bîrsănescu, Hana Okudaira Debut, Daia Kashiwaba, Dalia Millian Gonzales Debut, Oana Dincă Debut, Mayura Takase, Keito Shimomura, Alexandros Karampatsakis, împreună cu Ansamblul de Balet al Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski”, vor da viață unei feerice povești -  „CRĂIASA ZĂPEZII” - pe a cărei scenografie și-a pus amprenta Natalia Kornilova. Regia şi coregrafia: Horaţiu Cherecheş, care semnează și libretul, după povestea lui H. Cr. Anderson şi colaj muzical J.Sibelius, E. Grieg. Asistent coregrafie: Monica Cherecheş.

Prețurile biletelor la spectacolele organizate în Sala Teatrului sunt:

• 10 lei pentru copii, elevi și studenți, pe baza carnetului de elev / student vizat la zi conform diagramei sălii;

• 20 lei pentru pensionari, pe baza talonului de pensie conform diagramei sălii;

• 25 lei, 30 lei, 40 lei, 50 lei, în funcție de locul ocupat în sală, conform diagramei sălii.

Intrarea la spectacol se va face numai pe baza biletului de spectacol însoțit după caz, de talonul de pensie, carnetul de elev sau carnetul de student.

Programul agenției de bilete este: luni, miercuri, joi, vineri: 11-17; marți: închis; sâmbătă – duminică: 17:15 -18:15, în zilele cu spectacol (închis în zilele fără spectacol). Telefon: 0723.882.987. 

Comentează știrea

Therese Poulain
29 ianuarie
Oferta de împrumut

Societate financiară specializată în toate domeniile de împrumut. Suntem aici pentru a-i sprijini pe cei mai săraci și în lupta împotriva sărăciei și oferim împrumuturi pe termen scurt, mediu și lung. Aveți probleme financiare, sunteți în faliment sau aveți nevoie de finanțare pentru a vă pune pe picioare proiectele, un credit imobiliar. Oferim împrumuturi persoanelor fizice și juridice la o rată de 2% pe an, cu cea mai mare viteză și fiabilitate. Vă rugăm să ne contactați pentru satisfacție:: Email: poulaintherese4@gmail.com

Pagina a fost generata in 0.3034 secunde