Cătălin Drulă, atac fără menajamente la Klaus Iohannis

259
1
Cătălin Drulă, atac fără menajamente la Klaus Iohannis - drulaiohannis-1674484707.jpg

Articole de la același autor

Liderul USR Cătălin Drulă a declarat că preşedintele Klaus Iohannis nu este interesat de lucrurile pe care le clama, lupta cu PSD şi că după acest mandat îşi doreşte linişte, având în vedere dosarele din jurul dumnealui. El a mai afirmat că Iohannis îşi doreşte ca justiţia să nu deranjeze politicienii.

Întrebat cum arată actuala guvernare, Cătălin Drulă a precizat că trei sferturi dintre români sunt nemulţumiţi, dar şi că preşedintele Klaus Iohannis îşi doreşte ca justiția să nu deranjeze politicienii.

„România guvernată de PSD şi PNL arată prost, arată ca o ţară în care sunt scumpiri continue, în care sunt ingerințe în justiţie ale actualei puteri, arată ca o ţară cu o democraţie în regres, în care oamenii trăiesc mai prost. Dar arată şi ca o ţară care este nemulţumită de acest lucru, peste trei sferturi de români sunt nemulţumiţi de direcţia în care merge România şi o ţară în care vom avea alegeri, e o ţară în care există speranţă că lucrurile astea se vor schimba. În 2024 avem patru rânduri de alegeri în care noi mergem cu un mesaj şi o platformă clar opusă acestui fel de a guverna, de plagiatori, de licitaţii aranjate, de folosire a serviciilor secrete împotriva adversarilor şi alte lovituri date democraţiei. Asta e poza zilei. Iohannis îşi doreşte ca justiţia să nu deranjeze politicienii”, a precizat Drulă. 

Comentează știrea

Tot Ei
23 ianuarie 2023
Numai vanzatorii lor (ca la piata)

Cand "Cocolos" ca prim-ministrul guvernului lui "Jochanis-tul" a vândut la greu nu isi mai aminteste???!!!??

Pagina a fost generata in 0.4417 secunde