Cătălin Drulă: "Mii de echipamente pentru siguranţa rutieră nu au fost achiziţionate"

345
Cătălin Drulă:
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, infirmă acuzaţiile pe care i le aduce ministrul de Interne, Lucian Bode, subliniind că în calitate de ministru al Transporturilor a fost de acord cu dezvoltarea unui sistem de monitorizare a traficului rutier, dar că detaliile tehnice au fost elaborate de Ministerul de Interne.

Cătălin Drulă îi mai reproşează lui Bode că Ministerul de Interne a achiziţionat doar maşinile, fără să mai ia şi mii de echipamente care trebuiau să contribuie la siguranţa rutieră.

Precizările vin după ce Lucian Bode a afirmat joi că licitaţia pentru achiziţionarea de autospeciale marca BMW este una corectă şi că preşedintele USR, Cătălin Drulă, dezinformează cu bună ştiinţă, după ce a semnat, în calitate de ministru al Transporturilor, fişa cu detaliile tehnice pentru această tranzacţie.

„Ciocoiul Bode minte cum respiră pentru că simte că se strânge laţul. După ce săptămâna trecută eu am sesizat licitaţia făcută cu dedicaţie pentru prietenul preşedintelui, Bode a ieşit astăzi cu fumigene penibile. A făcut o conferinţă ca să inducă voit o confuzie între finanţarea europeană a unui proiect de siguranţă rutieră şi licitaţia organizată de subordonaţii lui cu dedicaţie”, a scris liderul USR, pe Facebook. 

Pagina a fost generata in 0.5257 secunde