Cătălin Drulă: "Depunem moţiune împotriva ministrului de Interne, Lucian Bode"

129
Cătălin Drulă:

Articole de la același autor

Preşedintele USR, Cătălin Drulă, a anunţat, luni, că va depune o moţiune împotriva ministrului Afacerilor Interne, Lucian Bode, după eşecul admiterii României în Spaţiul Schengen.

„Depunem moţiune împotriva ministrului de Interne, Lucian Bode, am spus-o de acum o lună că pune în pericol Schengenul, iată că s-a concretizat exact ce am spus, deci pentru acest major al politicii externe româneşti trebuie să existe asumare şi responsabili. Bineînţeles, responsabilul principal este la Cotroceni, şeful diplomaţiei şi politicii externe a României, Klaus Iohannis, care s-a ascuns, care n-are timp să vină în faţa Parlamentului, în faţa poporului, să dea explicaţii, ci postează informaţii pe Facebook”, a declarat Drulă, într-o conferinţă de presă.


El a precizat că, la nivel parlamentar, majoritatea politică a eşuat lamentabil în relaţiile dintre PNL şi grupul europarlamentar din care face parte.
 

„Am depus şi o cerere de chemare a ministrului de Externe al României Aurescu, la Ora Guvernului, pentru a da explicaţii în acest caz. Nu lăsăm acest subiect din braţe, nu scapă de opoziţia din Parlament, pentru că este absolut ruşinos ce se întâmplă, e un eşec colosal al diplomaţiei româneşti, probabil cel mai mare eşec din ultimii 20 de ani”, a mai spus Drulă.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4998 secunde