Marcel Ciolacu: „Este timpul ca statul român să vină cu investiţiile corecte în Moldova”

329
Marcel Ciolacu: „Este timpul ca statul român să vină cu investiţiile corecte în Moldova” - ciolacumoldovaa-1674484760.jpg

Articole de la același autor

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a vorbit despre o serie de proiecte de investiţii din judeţele Moldovei care vor fi finanţate în perioada următoare, afirmând că se fac eforturi pentru reducerea decalajelor dintre regiuni.

„Dacă şi domnul Sorin Grindeanu, la cum îl ştiu eu, la fel de ambiţios ca şi Corlăţean, duce spre finalizare şi autostrada Moldovei, sunt ferm convins că destinul moldovenilor se va schimba şi copiii noştri, nepoţii, prietenii, vecinii nu vor mai fi nevoiţi să plece într-un exod aşa de mare cum s-a întâmplat până acum. Este timpul ca statul român să vină cu investiţiile corecte către această regiune a ţării, să uniformizeze dezvoltarea teritorială”, a precizat Marcel Ciolacu.

Întrebat cine este responsabil pentru menţinerea decalajelor între regiunile României, liderul PSD a afirmat că trebuie găsite soluţii pentru repararea inechităţilor, şi nu căutaţi vinovaţi.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7037 secunde