Marcel Ciolacu: "Eu îmi doresc foarte mult ca Mihai Tudose să vină în Guvern la rotativă"

102
1
Marcel Ciolacu:

Articole de la același autor

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că îşi doreşte foarte mult ca Mihai Tudose să intre în Guvern în luna mai, când portofoliul de premier va fi preluat de social-democraţi şi va avea loc rotativa la guvernare.


Întrebat la România TV dacă Mihai Tudose vine în Guvern la rotativă, Ciolacu a spus: „Eu îmi doresc foarte mult ca Mihai Tudose să vină în Guvern. Din discuţiile avute cu el, îşi doreşte şi el să vină în Guvern. E un om cu experienţă, a fost şi ministru la Economie, a fost şi prim-ministru”.

Acesta a afirmat că la rotativă va fi respectat protocolul din coaliţie în privinţa miniştrilor ce vor fi schimbaţi, dacă nu se va găsi o formulă mai bună.


„La rotativă va fi respectat protocolul, dar dacă în interiorul coaliţiei găsim o formulă mai bună, o să venim cu acea formulă. Dacă nu, va fi respectat protocolul. Îţi asumi şi bunele, şi relele când ai semnat un astfel de protocol, dar sunt ferm convins de raţiunea noastră de oameni politici care ne dorim ca lucrurile să meargă în direcţia corectă, mai ales unde sunt miniştri, de exemplu domnul Boloş la MIPE, din punctul meu de vedere e o greşeală să îl schimbi pe ministrul Boloş în acest moment. Mai sunt cinci luni până la rotativă. Aşteptăm încă trei - patru luni de zile până când vom intra în negocierile, eu cred că foarte scurte, de a discuta aceste schimburi de ministere care sunt totuşi într-o zonă foarte limitată. Există o performanţă la Ministerul Justiţiei, am scăpat de MCV. Există această performanţă de ţară”, a menţionat acesta.



Comentează știrea

Ismail
18 ianuarie 2023
Marele alb Ciolacu si Terente.

Tu esti mare revolutionar cu legitimatie si cu Terente,vreti ciolanu.Cred ca o sa luati mielu in brate.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5173 secunde