Marcel Ciolacu: "Sacrificiul făcut de români în decembrie 1989 trebuie să ne fie exemplu în tot ceea ce facem"

300
Marcel Ciolacu:
Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, afirmă că sacrificiul făcut de români în decembrie 1989 trebuie să reprezinte un exemplu, iar cel mai bun mod de a-i onora pe cei care şi-au dat viaţa pentru ca generaţiile următoare să trăiască liber este "de a sta cu toţii uniţi".


"În urmă cu 33 de ani, românii se jertfeau pentru libertate! Datorită sacrificiului eroilor noștri, România este astăzi un pilon de bază al #NATO, membră a Uniunii Europene, organizație care a acționat ca un scut în lupta pentru apărarea libertății și a valorilor democratice. De aceea, cel mai nobil mod prin care îi putem onora pe cei care şi-au dat viața pentru ca generațiile următoare să trăiască liber este de a sta, cu toții, uniți. Uniți în interior, uniți alături de întreaga Europă!
Extinderea spațiului #Schengen prin includerea României va întări și mai mult #Europa, va consolida redresarea economică și va susține securitatea noastră colectivă împotriva amenințărilor externe tot mai accentuate.
Sacrificiul făcut de români în decembrie 1989 trebuie să ne fie exemplu în tot ceea ce facem: să luptăm pentru #România până la capăt!", scrie Marcel Ciolacu, pe pagina sa de Facebook.




sursa foto: Marcel Ciolacu Facebook




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5742 secunde