Marcel Ciolacu, despre boicotarea companiilor austriece: "Fiecare cetăţean are dreptul să reacţioneze"

156
Marcel Ciolacu, despre boicotarea companiilor austriece:

Articole de la același autor

Preşedintele Camerei Deputaţilor şi al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat joi, într-o conferinţă de presă, referindu-se la boicotul împotriva companiilor austriece, că fiecare român are dreptul să reacţioneze personal faţă de umilinţa la care ne-a supus Austria, el adăugând şi că românii ar trebui să apeleze, în general, în primul rând la companii din ţara noastră.

„Boicotul asupra companiilor austriece este cu totul altă discuţie. Şi aici îmi menţin părerea că, în primul şi în primul rând, românii trebuie să apeleze la companiile româneşti. Noi trebuie să ne implicăm ca aceste companii, chiar şi bănci cu capital românesc, să fie mai dinamice şi mai prezente în mediul de afaceri. Dar dacă acum companiile româneşti au oferte mai bune decât celelalte companii, nu neapărat austriece, şi produsele româneşti sunt mai bune decât celelalte produse importate, mi se pare corect. Boicotul fiecăruia dintre noi pentru umilinţa la care ne-a supus Austria e cu totul altceva. Fiecare dintre noi avem dreptul, indiferent ce funcţie avem sau nu avem, avem dreptul să reacţionăm personal faţă de gestul făcut, repet, nu de austrieci, făcut de cei care vremelnic, la fel ca şi noi, conduc acum statul austriac”, a afirmat Marcel Ciolacu.

Liderul PSD a afirmat că statul român este îndreptăţit să răspundă cu aceeaşi monedă Austriei, referindu-se la votul dat de această ţară împotriva aderării României la spaţiul Schengen, vot dat, în opinia sa, din interese mici, meschine, care ţin de alegerile interne din Austria.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5944 secunde