Marcel Ciolacu, săgeți către PNL: "Au dorit să ne demonstreze timp de doi ani că sunt incapabili"

162
Marcel Ciolacu, săgeți către PNL:
Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că PSD nu a intrat pe uşa din dos la guvernare, el reafirmând că PSD a câştigat alegerile parlamentare.

Marcel Ciolacu a vorbit despre încercările de schimbare a legislaţiei din domeniul electoral care ar fi produs o gaură totală în coloana vertebrală a PSD.


„Nu pot să uit determinarea lui Nicu Halici atunci când ne-am bătut cu partenerii noştri de coaliţie de astăzi, când doreau să modifice legile electorale, mai ales în timpul jocului, şi alegerile să fie din două tururi şi atunci Nicu Halici, ca preşedinte al Comisiei Juridice, a fost una dintre cheile cele mai importante în acel război şi îi mulţumesc pentru acest lucru şi pentru acea bătăile. A fost o bătălie, în fiecare zi se încerca să se vină cu un proiect pentru a modifica legislaţia din domeniu şi de a duce o gaură totală în coloana vertebrală a PSD. Nu am nicio reţinere să spun: chiar domnul preşedinte Klaus Iohannis îşi dorea acest lucru. Între timp, viaţa le-a aşezat cum şi-au dorit românii. Să nu uităm că pe noi nu ne-a băgat nimeni pe uşa din dos la guvernare. Partidul Social Democrat a câştigat alegerile generale. Locul PSD era la guvernare. Au dorit să ne demonstreze timp de doi ani că sunt incapabili, creând o majoritate de dreapta să guverneze fără PSD, a fost ambiţia lor. Problema este cu ce am greşit noi şi românii să ni se întâmple o asemenea nenorocire”, a spus Marcel Ciolacu. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1743 secunde